windaholic Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Haloooo SLO Kajterji!!! Rahlo hladen pozdrav iz druge strani "kugle"! Pr nam gre mal na hladno, ampak ni panike...dolgi neopren in šibamo dalje! Danes sem prvič pokukal v tale forum in moram rect, da me je kr stisnlo pr srcu. Vidim, da se kajt scena doma dobr razvija in da ste pravi vetroholiki! Ker se poleti (slo poletje) vracam domov na krajsi oddih, me zanima ce je kaj kite spotov na nasi Obali (+Istra)? Kam nameravate kaj vi? Kam se splača kaj it tako za dolgi vikend ali pa sam za en dan? Moja baza bo Piran. Pozdrav vsem! Go hard - or go home! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Haloooo SLO Kajterji!!!Rahlo hladen pozdrav iz druge strani "kugle"! Pr nam gre mal na hladno, ampak ni panike...dolgi neopren in šibamo dalje! Danes sem prvič pokukal v tale forum in moram rect, da me je kr stisnlo pr srcu. Vidim, da se kajt scena doma dobr razvija in da ste pravi vetroholiki!Ker se poleti (slo poletje) vracam domov na krajsi oddih, me zanima ce je kaj kite spotov na nasi Obali (+Istra)? Kam nameravate kaj vi? Kam se splača kaj it tako za dolgi vikend ali pa sam za en dan? Moja baza bo Piran.Pozdrav vsem!Go hard - or go home! Ti, go hard or go home,se bojim da bos razocaran, navajen NZ in vetra dol, ne pricakuj prevec! Predvidevam da si kajtar??! Seveda laufa scena, pac glede na dane pogoje. V Sloveniji slabo, fantje odhajajo v Monfalcone, Grado, Lignano //Italja// doma dela Izola na burjo, ostane ti se Pula, al pa nizje Zadrska regija in nato Peljesac, Bol, zadnji dve sezoni Crna gora!V slovenijo a prid zurat in uzivat naravne lepote ;-)dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawrence Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Mislim da je Dr. Lojz lepo povzel situacijo. Iz Pirana ti je za vozabilne spote najbližja Italija, samo glej da prej pogledaš napoved - linkov do Aladina in ostalih sodobnih vedeževalskih pripomočkov imaš na tone ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
windaholic Posted May 14, 2005 Author Share Posted May 14, 2005 Bomba! Hvala. Itak se pa javim se kaj in vas bom mal povprasal ce gre kdo kam pa da udarimo kak session skupaj. Keep rippin'! Pozdrav, Rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KITESFERA Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 zdravo vsem, Zdej bom pa enga z rokava potegnu za vse ki boste v istri. Windaholic nč bat! Èe imaš velke kvakrature no problem.Govorim 14, 16, 19m2.Imaš prav lep spot 40min od piranhe.To je Èervar- Wild lagoon, ki je edini spot v severni Istri kjer poleti vsaj 1xtedensko zapiha NW, če ne pa dela tudi lepo na poletni SW. cca 10-15vozličev.Spot vidiš s ceste , ko se pripelješ do vasi Èervar. Dostop v vodo je malo neugoden vendar se pač z boroletami sprehodiš po skalcah sezuleš boroletke se lepo nezno vrzes v vodo in oddregaš cca 10m in start je tu. Ko se naveličaš enostavno odkajtaš v laguno kjer te čakajo kamenčki in nizka voda. Padalo nato po travci prineseš cca 99 metrov višje kjer ga parkiraš. Kite pozdrav Jernej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 zdravo vsem, Zdej bom pa enga z rokava potegnu za vse ki boste v istri. Windaholic nč bat! Èe imaš velke kvakrature no problem.Govorim 14, 16, 19m2.Imaš prav lep spot 40min od piranhe.To je Èervar- Wild lagoon, ki je edini spot v severni Istri kjer poleti vsaj 1xtedensko zapiha NW, če ne pa dela tudi lepo na poletni SW. cca 10-15vozličev.Spot vidiš s ceste , ko se pripelješ do vasi Èervar. Dostop v vodo je malo neugoden vendar se pač z boroletami sprehodiš po skalcah sezuleš boroletke se lepo nezno vrzes v vodo in oddregaš cca 10m in start je tu. Ko se naveličaš enostavno odkajtaš v laguno kjer te čakajo kamenčki in nizka voda. Padalo nato po travci prineseš cca 99 metrov višje kjer ga parkiraš. Kite pozdrav Jernej Ja, res lepo si opisal spot. zakon je. se posebej za tvoje prijatle ki so kajtal takrat kot ti in hodili ven s strgano opemo...lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 3g, ne bit tolk jezen :wink: , pač spot ni idealen in nesreče se dogajajo. Grem pa raje tja, kot štartat v Izoli, da me zabije tja v beton, če se veter obrne. Sicer pa, kot vem, je okrog Èervarja kr enih par lagunic s plitvinami... sam pešačit je treba par km. @Jernej, ob priliki grem pogledat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KITESFERA Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 3g! t pa s a s . treba se je cuvat. Nisem se opazu d bi kdo strgal tam opremo! a s t? kite pozdravjernej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Haloooo SLO Kajterji!!! Moja baza bo Piran.Pozdrav vsem!Go hard - or go home! Halo windaholic!DownUder si se srecal z Force Kajti? Kaksno je tvoje mnenje o kajtih in deskah Force?Osebno in iz prve roke bomo zelo radi prebrali mnenje!http://force.net.au/images/images2/force%20heading2.jpg Kaj si sicer vozil in v kaksnih pogojih? touch and godr. Lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts