urosk Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Vceraj sem nabavil foila 13 in 17 m2, na prvi pogled se mi zdi da so se pri foilu res potrudili za dobro izdelavo in padalo izgleda res vzdržljivo. Tudi bar je zelo lepo in premišljeno oblikovan. Ko jih probam sporočim.Uros :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Vceraj sem nabavil foila 13 in 17 m2, na prvi pogled se mi zdi da so se pri foilu res potrudili za dobro izdelavo in padalo izgleda res vzdržljivo. Tudi bar je zelo lepo in premišljeno oblikovan. Ko jih probam sporočim.Uros :D Pardon,Flexifoil foil 13 in17m2A sem kaj zgresil,ali je kvadratura druga ali pa firma! Sorry,test pa le napisi! pa slikce!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted May 12, 2005 Author Share Posted May 12, 2005 Ja strike 13 in 17m2, sem ga vozil vceraj vendar je pihalo ravno na meji za 17. sicer je pa padalo zelo mirno in stabilno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 men je blo tud mal čudn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Ja strike 13 in 17m2, sem ga vozil vceraj vendar je pihalo ravno na meji za 17. sicer je pa padalo zelo mirno in stabilno. Ti si napisal FOILA 13-17, flexi nima foilov ==> Tube LEI so v igri!Ze vem zgodbo havala! Bodi natancem, lohk modrocarji navaijo!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts