Tripy Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Kupim čelado za vodo! Èist vseen kakšen model. Ponudbe prosim na PM ali mail tripy@aks.rula.org Kupim tud leash za dilo!! Hvala lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 celado - predvsem so to kajakaske celade - si lahko kupis v Duem Medvode, Sandiline Koper... ajde ostali, kje se lp :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Js sem kupu eno pocen u Freestylu od prolimita. Leasha za dilo ne rabiš (no, kasneje), nauči se body dragat u veter prvo... je lahko precej nevaren. Aja, če ga vseen hočeš mislim da ga imam še jaz nekje... bi mogu poiskat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 aja, leash; mogoce bos lahko uporabu istega kot ga dobis pri rolki??? lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiper Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Hola Kar se tice leasha, ki je zraven Flexifoilove rolke, je prekratek. Rolko naj bi si pripel okoli noge, kar pa na vodi ne pride v postev. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Hola Kar se tice leasha, ki je zraven Flexifoilove rolke, je prekratek. Rolko naj bi si pripel okoli noge, kar pa na vodi ne pride v postev. sory , pol sta bla pa una dva ceha v sabunikah se vecja frika, sta mela leash na nogo pripet ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiper Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Hola Leas od dile na nogo?! Ne hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 tko je blo najprej ..kaj se smejete heheehe.....no pa srfarji na valu ga majo tud na nobo.sam tam ni kite in je vseen ja...LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 sej zato pa tud celada.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 skiper, kaj si presenečen , valda leash na nogo, pol daš pa še enga na 10 kg utež in pol ko odletiš z dile, počasi, počasi plavaš... hehehe Temu se reče trening vztrajnosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiper Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 Hola aha pa kitajci bojo zacel na ta nacin noge padaljsevat p.s.: mal smo zasli s teme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 p.s.: mal smo zasli s teme to se pa kar zelo pogosto dogaja ajde, kje se se dobijo celade??? lp, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 ja, je res, glede na naslov teme- DEFINITIVNO! Ko bo vreme, se najdemo, a? Par pasivnih dni, pa se mi že meša :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted May 10, 2005 Share Posted May 10, 2005 jaz sem kar po quele katalogu naroču komplet ščitnikov in čelado za rolanje zaenkrat še nisem z glavo nikamor prbil(trkam na les) ampak je zadeva čist uredu, tudi pod vodo sem že bil z njo,cena je bila okrog 8000sit pa na dom pošljejo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts