skiper Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Hola travnk se uporablja kot pristajalna steza za manjse letalo. vcer smo dobil dovoljenje za pojanje po travniku s strani pilota, dans pa tole: ..... zgin dol z moje trave.......... pa mat, ta travk s prodala......... me nc ne briga, ta trava je moja .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Hola travnk se uporablja kot pristajalna steza za manjse letalo. vcer smo dobil dovoljenje za pojanje po travniku s strani pilota, dans pa tole: ..... zgin dol z moje trave.......... pa mat, ta travk s prodala......... me nc ne briga, ta trava je moja .... Zgleda da se niso vpisani v novo "elektronsko obliko" zemliske knjige!Tezka bo??!!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted May 3, 2005 Share Posted May 3, 2005 Kje pa je to bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 dajmo v cajtng oglas, pa poiscmo prijaznega in razumevajocega lastnika vedno pokosenega, pa povrh se dovolj velikega travnika.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Welcome to the club! Hola travnk se uporablja kot pristajalna steza za manjse letalo. vcer smo dobil dovoljenje za pojanje po travniku s strani pilota, dans pa tole: ..... zgin dol z moje trave.......... pa mat, ta travk s prodala......... me nc ne briga, ta trava je moja .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts