Jump to content

totalni začetnik

ace

Recommended Posts

začel sem se navduševati nad kajtanjem.... seveda po gledanju bi rad tudi sam probal, pa nimam blage veze kako to gre, kaj use rabiš itd. itd. itd..... me pa zanima kk bi js čez prišu najcenej, s tako opremo, da bi se dalo naučit..... ker nimam namena dat ful dnarja na začetku, pa pol ugotovit, da to ni za mene.... če mi bo šlo, bom seveda kupu konkretno opremo.....

problem imam tudi ker ne poznam nikogar, ki zna kajtat... je pa to za mene dodatna zanimacija, ker na leto preživim na morju približno 70 dni

p.s. imam že nekaj znanja iz snowbordanja in jadranja (jadrnica).... mogoče bo pomagalo :D .... težek sm 75 kg in 186 cm

hvala za odgovore..... in stran www.kitesurfingschool.org sem si že pogledu, sam bi useen rad, da mi to en po "domače" razloži

Hola

Glede na vremensko napoved :D se mi zdi, da bo jutri par kajtov v zraku, vsaj za svojega si upam rečt, da bo rolko za sabo vlaču. :lol: :lol: Tko da če si iz Ljubljane, oz. ti ta ni predaleč, se mi javi pa ti povem kje bom(o) pa lahko prides pogledat, zakaj je kajtanje nevaren šport :D :D

Hola

Glede na vremensko napoved :D se mi zdi, da bo jutri par kajtov v zraku, vsaj za svojega si upam rečt, da bo rolko za sabo vlaču. :lol: :lol: Tko da če si iz Ljubljane, oz. ti ta ni predaleč, se mi javi pa ti povem kje bom(o) pa lahko prides pogledat, zakaj je kajtanje nevaren šport :D :D

ojla,

zmenmo se za sredo, dons ne morem, @skiper pa bova probala vsak svojo rolko (Airdeck 8) )

lahko kjerkoli LJ popoldan

lp :wink:

ojla,

zmenmo se za sredo, dons ne morem, @skiper pa bova probala vsak svojo rolko (Airdeck 8) )

lahko kjerkoli LJ popoldan

Hola

Smo na vezi, jest grem tud dans trenerat, tko da ti v sredo lahko ze kaj razlozim 8) 8)

Aloha, jst bom po vsej verjetnosti na barju, smer ig (bližina letališča za modelarje), lahk pa se zgodi, da tud pr pasji šoli brdo, če se mi nau dal vozit seveda :roll: . Cajt pa okrog 18.30. Bom mal oral, pa roke kvihtu. :D

Za rolko al pa kej več še ni dost poguma :oops: , pa tud finance mal pešajo. :roll:

... samo na varnost PAZI... nc na silo... pa tut na kaksne t.i. znalce se prevec ne zanasaj; ce si lahko privoscis raje pojdi v solo (jaz poznam Jernej iz Kitesfere in Andreja iz "ne-vem-kje") oba sta fulkul fanta in bosta znala poskrbeti za varnost... seveda so se drugi, samo poznam jih ne...

Jaz sem bil misljenja, da ze nekaj znam, pa imam zjebane vezi :-(( in najbrz letos ne bom kajtal :-((

Ajd, bodi s trezno glavo in brez naglice - na izy... mora ti bit na prvem mestu varen uzitek.

lp

ds

• 2 weeks later...

zivjo!

®e dolgo nazaj me je kitesurfing zamikal, ampak sem potem imel cel kup drugih stvari vmes, zdej me pa spet malo grabi vse tole skupaj:)

Zanima pa me, če je kakšen kiter v bližini Domžal ali pa kje na gorenjskem koncu, Brnik, Kranj, da bi jest to mal videl pa probal, preden se odločim za kakšen nakup...

lp

matjaz

luigidon pravi:

zivjo!

Zanima pa me, če je kakšen kiter v bližini Domžal ali pa kje na gorenjskem koncu, Brnik, Kranj, da bi jest to mal videl pa probal, preden se odločim za kakšen nakup...

V Kranju se lahk na Mirana obrneš, zna dobr svetvat. :wink:

Drgač pa, če maš prevoz, se da pa to itak povsod vidt, pač tam kjer so kajterji u elementu :lol:. Npr.: Barje, Stegne, ®ale v glavnem povsod kjer "naj bi se krave pasle, pa se zaradi NKO pač ne :lol: " 8)

NKO Known kiteing objects :roll:

zivjo!

®e dolgo nazaj me je kitesurfing zamikal, ampak sem potem imel cel kup drugih stvari vmes, zdej me pa spet malo grabi vse tole skupaj:)

lp

matjaz

@luigidon :arrow: v kolikor ti ne bo prepozno, se lahko dobimo naslednji teden, ponedeljek in naprej... pred tem zal ni casa :cry: , vseeno kje, med jesenicami in ljubljano in... zagotovo je dobro najprej probat... pol pa ponudbe je veliko, od rabljenih...novih...foilov...tub...