Jump to content

Letališče Postojna

skiper

Recommended Posts

Miran, sej veš, js sm takoj zravn, sam sm si učeri gleženj zvil, težka bo, ampak ni panike, pridem vseen :wink: kdaj, kam :?: 8) Aja, kako je blo na morju :?: :wink: verjetn si full užival, js sm učeri zgrešu LSC, sm prou jezn, če bi šu tja, zirh nebi mel zvitga gležnja :twisted: :twisted:

Miran, sej veš, js sm takoj zravn, sam sm si učeri gleženj zvil, težka bo, ampak ni panike, pridem vseen :wink: kdaj, kam :?: 8) Aja, kako je blo na morju :?: :wink: verjetn si full užival, js sm učeri zgrešu LSC, sm prou jezn, če bi šu tja, zirh nebi mel zvitga gležnja :twisted: :twisted:

dej si glezenj hitr pocajtat :cry:

sej sem sele zdele vidu da bo kriza z vremenom, nevihte... ce bo res, odpade

na morju pa kriza, vetra za na vodo premal (govorim za sabunike) za BladeIII pa za placo preorat 8) full dobr

lp :wink:

hehehe, pol si jim pomagu plažo uredit :lol: :lol: , kajt&kopačke :lol:

Js sm biu v nedeljo v MFC, FSL pa je blo tud slabo :cry: , sm meu namen it u LSC za dva dni, pa sm bil sam- nobenga interesenta, veš kako je pol to... brezveze in nevarn... pol sm šu pa ta, moja, standardna polja orat :lol: :lol:

hehehe, pol si jim pomagu plažo uredit :lol: :lol: , kajt&kopačke :lol:

Js sm biu v nedeljo v MFC, FSL pa je blo tud slabo :cry: , sm meu namen it u LSC za dva dni, pa sm bil sam- nobenga interesenta, veš kako je pol to... brezveze in nevarn... pol sm šu pa ta, moja, standardna polja orat :lol: :lol:

aha, pol pa rezultat topol:glezenj = 0:1 :oops: :roll:

Jaz bi samo reku tole: preden se vsi do konca razfukate po poljih vam jaz kar vnaprej povem, da power kite res ni namenjen za drajsanje po travnikih in da vse kilometre in cas, ki jih temu namenjate raje prihranite za dobre dneve na vodi (Za vikend kaze na dober maestral (bol), LSC, whatever...)

Damjan

Hja, zdej k je voda za nas tamrzle že mal bolj topla je boljš it na vodo ITAQ!

Da se pa po travi tud mobo/buggy/kolo/rolke/... tud sam čelado na glavo pa pamet v roke an? :D

Jaz bi samo reku tole: preden se vsi do konca razfukate po poljih vam jaz kar vnaprej povem, da power kite res ni namenjen za drajsanje po travnikih in da vse kilometre in cas, ki jih temu namenjate raje prihranite za dobre dneve na vodi (Za vikend kaze na dober maestral (bol), LSC, whatever...)

Damjan

tko je to ja, ce se pretirava, pa ne merka. glava ni zgolj lepotni okrasek na ramenih, jo je treba tud kdaj uporabljat... :roll:

power kite ni namenjen samo za na vodo, land, sneg... je pa res da zna bit voda ( pri majhnih hitrostih) se kar najmehkejsa, pa nic manj nevarna...

je pa stvar tudi o blizini, travo lahko ponucamo vsak dan ko so razmere, za vodo pa glih ne znese (cajt, cajt :cry: )

sej to je to, cajt nas baše, pa nč ni prou blizu, da bi človk reku sred dneva; zdej pa grem! u nedeljo sm naredu 420 km, da sm ugotovu, da ni dost vetra za pošteno vucarjenje na vodi. Polja bi bla pa tud good brez krtov in njihovih trdnjav :lol: :lol: :lol: , sicer sm pa že navajen, zarad gležnjev nehu basket igrat...

@Grozni, to pa zato, ker si buxl :)

-vedno lahko vprasas na forumu kako kaze z vremenom - vsaj na nam dnevno dostopnih spotih (italija in Istra) so aladin in ostale napovedi precej tocne in je nateg malo... Za vikend ni bilo bas nobene napovedi za severni jadran - uslugo si naredu edino Petrolu :)

-na polju se bos polomu slej ko prej (oz. si se ze, tokrat mas sreco pa si se bolj opozorilno :) ) in bos potem zgubu pol sezone - se splaca?

-MFC, Fossalon in Umag so vsi uro do uro in pol iz LJ: gres ob 16h iz LJ, v Fossalonu si 17:20, na vodi 15 minut kasneje in mas 2 uri garant kajtanja

-ko je dobra napoved za zgoraj omenjene spote gre ziher vsaj 1, lahko pa tudi vec avtov iz LJ ali Logatca (vcasih pa tudi MB :) ) - tako da se da ali "prislepat" ali pa se drugi tebi ;)

Tko!

Damjan

Damjan, ni pene, buxl sm itaq :lol: , hehe, sej izletek je bil lep, pa spote sm mal naštudiru, sploh FSL, tm sm bil prvič, spot sm takoj najdu. U Umagu ne vem kam se dat, se mi zdi, da je preveč turistov. Se pa res lahko kdaj kje dobimo... :roll: če smo ZELENCI dobrodošli... med vas,profije

Kolk je Damjan dons hud,

a je to posledica ne vetra v zadnih dneh :( :(

Ne bit hud, saj mene tud zvija.......

Sicer pa vsakemu svoje, kot kaze mora vsak kajtar skozi zacetne tezave in natege, tko pac je! Lepo bi bilo da bi ostali vsaj cenili pomoc z nasveti od "ta starih"!

Na travi je pa lahko presneto lepo ali pa malo manj. Tako kot akter ki je v Sob/Nedeljo?? za las, ampak za las zgresil padalsko bajto v Lescah na rolki. Sicer jo ni staknil pocilo pa je. Morebiti ne polaga vecje pozornosti caka pa ga presenecenje!! Z striki je zapel v zleb in po strehi! Me ne bo preseetilo ko bo v kljucnem trenutku ostal "un lines"! Najslabsa bo ce mu crkne nagrizen strik, kajt pa na treh skoz power, JAZ NE BI!! Takega kajta z temi striki mi se poklonit ni mogoce! Razmisli X2 16!!

8)

Se ena huda, Sport in Alkohol ne gresta skupaj, zurke in pikniki med kajtanjem NO! Odpadke na letaliscu je potrebno za sabo pospraviti!

Drugac je blo pa takole:

Scena dela!

dr.lojz

http://www.seajump.com/news/insidenews/IMGP1317.JPG

http://www.seajump.com/news/insidenews/IMGP1321.JPG

http://www.seajump.com/news/insidenews/IMGP1322.JPG