Gigi Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Tamla sta pobarvala svojo dilo z barvo za les... jaz pa pol polakiral z 2K PU lakom... in mamo sranje!... Tam pa tam so se naredili mehurčki... (bom sliko uploadal sam naj mi FTP začne delat) Sedaj pa, znalci, rabim odgovor... A bo OK če sam tist del, kjer mi odstopa barva, pobrusim in nadaljujem z lakiranjem, ali bo še naprej sranje??? verjetno bo... OK, če spravim barvo dol, kakšna je najboljša (najlažja) metoda? Brusni papir 40 (na robovih mi je barva/lak lepo šlo dol), ali fen+špohtlc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BJ1706535245 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 pomoje je najbolš ponovno zbrusit vso dilo!! obstaja pa ena stvar k se ji reče "lava" za odstranjevanje stare barve ,sam je pa taka svinarija,tko da mislm da je najbolš mašinca pa zbrust do čistega!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Tamla sta pobarvala svojo dilo z barvo za les... jaz pa pol polakiral z 2K PU lakom... in mamo sranje!... Tam pa tam so se naredili mehurčki... (bom sliko uploadal sam naj mi FTP začne delat) Sedaj pa, znalci, rabim odgovor... A bo OK če sam tist del, kjer mi odstopa barva, pobrusim in nadaljujem z lakiranjem, ali bo še naprej sranje??? verjetno bo...OK, če spravim barvo dol, kakšna je najboljša (najlažja) metoda? Brusni papir 40 (na robovih mi je barva/lak lepo šlo dol), ali fen+špohtlc? No ja......Barva za les, predvidevam akril in H2O bazi, brez primerja se nisem slisal da bi drzala na epoxy :? :? Edina sansa vse zbrusit, moje sozalje!Je pares da z tem postopkom poskodujes tkanino, a otem smo ze enkrat...Ce imas tech postavljen je cenejs in hitrs se eno dilo zapresat dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 11, 2005 Author Share Posted April 11, 2005 Tamala sta me mal žalostno gledala k sem jima povedu da mora it vse dol z dile... No, bosta pa pol s svičnikom počorglala po dilci pa bo spet vse OK... :wink: Tamla sta pobarvala svojo dilo z barvo za les... jaz pa pol polakiral z 2K PU lakom... in mamo sranje!... Tam pa tam so se naredili mehurčki... (bom sliko uploadal sam naj mi FTP začne delat) Sedaj pa, znalci, rabim odgovor... A bo OK če sam tist del, kjer mi odstopa barva, pobrusim in nadaljujem z lakiranjem, ali bo še naprej sranje??? verjetno bo...OK, če spravim barvo dol, kakšna je najboljša (najlažja) metoda? Brusni papir 40 (na robovih mi je barva/lak lepo šlo dol), ali fen+špohtlc? No ja......Barva za les, predvidevam akril in H2O bazi, brez primerja se nisem slisal da bi drzala na epoxy :? :? Edina sansa vse zbrusit, moje sozalje!Je pares da z tem postopkom poskodujes tkanino, a otem smo ze enkrat...Ce imas tech postavljen je cenejs in hitrs se eno dilo zapresat dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts