Jump to content

Vikend - kamp

DraganS

Recommended Posts

Ideja je: preziveti vikend kamp s sotori, vetrom in KITE-i

Ali mislite, da bi bilo dovolj interesa; npr... ce se jih zbere vec kot 8 bi ze blo... pa se stroski so relativno majhni...

ce bo odziv dober na ta topic... bi lahko Patrik kar prijavnico na forumu naredu?!? :-)

lp

ds

Lokacije? (Varazdnisko j., Balaton...)

Ojla,

jaz se pa ze nekaj casa ogrevam spot VADA v italiji (Rosignano solvay). Ko sem zadnjic preverjal je bilo tole 5 ur iz LJ voznje, za kaksen podaljsan vikend (pet, sob, ned) ni pretirano, ce nas gre vec se toliko manj. Je pa termicni veter, BAJE vsako popoldne nekje med 13 in 19 uro.

Vec informacij pa:

http://www.kiteforum.com/phpbb/viewtopic.php?t=3091

http://www.kiteforum.com/phpbb/viewtopic.php?t=5162

Mimogrede: lanskoleto sem govoril z domorodci iz Balatona: kajta se tam bolj na sreco kot na veter, saj je baje vetra malo. Pa se tisto, kar je, je baje nemogoce refulasto, med 0 in 25 vozli. Good luck ;)

Damajn

Ja jst sm tut za Varazdinsko jezero najbolj - to je cca 1,5 h od MB, baje je tut lusten plac za sotorcke itd itd.

Lahko se angaziram, CE JE DOVOLJ KANDIDATOV, za iskanje podrobnejsih informacij. Torej vsaj 8 emailov zelim prejeti v ds@its.si :-)

Prosim za ime in GSM stevilko, da lohka skontaktiram.

lp

ds

Ja do Bklata je cca 5 ur voznje v eno smer...

Dej kaksen oglas gor z a prijavo interesentov... potem pa bomo od tam startali naprej v morebitno organizacijo.

lp

ds

Iz Maribora je max. 2 uri vožnje do Blatnega jezera.... :wink:

gajševci....varaždinsko_--- jaz sem načeloma za!

odvisno pač kdaj? ker nažalost obstajajo še druge stvari kot kajtanje! :evil: :evil: :wink:

sicer pa imam do gajševcev 50 km....hehe :lol:

uzivajte.........

nino(041-431-231)

Jutri štart ob 5.00, čez dan burja Maslenički most do 40 vozlov, sobota in nedelja pa maestral na BOLu. Poročilo v ponedeljek ali torek.

Dragan, naredi si šotor iz padala, pa veselo na kampiranje v močvaro.

Vsak, ki ga ni je dobrodošel.

Ps.: Toliko kolbasanja, kot so ga nekateri danes sproducirali na forumu res lahko spere samo gnojnica na štajerskih jezerih.

Dajte držite se TLRM variante(talk manj, Ride VEČ)

Jutri štart ob 5.00, čez dan burja Maslenički most do 40 vozlov, sobota in nedelja pa maestral na BOLu. Poročilo v ponedeljek ali torek.

Dragan, naredi si šotor iz padala, pa veselo na kampiranje v močvaro.

Vsak, ki ga ni je dobrodošel.

Ps.: Toliko kolbasanja, kot so ga nekateri danes sproducirali na forumu res lahko spere samo gnojnica na štajerskih jezerih.

Dajte držite se TLRM variante(talk manj, Ride VEČ)

Spostovani!

Pozabili ste se podpisati, kako pa naj Vas sploh resno jemljemo....

A ni na Bolu nekaj nevarno, se tam ljudje ubijajo z zmaji....?

Sicer pa z moje stani NO COMENT's, zelo konstruktivno do fantov na forumu, za ubijat ego, kot je enkrat rekel Damjan!

Primoz

PS beri naprej ===>

Lojze, podpis je 40 knts+.

Sej zame veš kdo sem, ne poznamo pa telih Dragan SSSS- morebiti kot SUCKS ali SUCKER etc.

Ejga, se vidmo.

Lojz, prlet u soboto s Čufotom na Bol. italijan ( Il METEO ) kaže u redu maestral za 2 dni. Jutri pa MASLENIČKI MOST po Hrvatu 40+. Ne se bat, s 6 podelamo vse.

Ejga, gas.

Pa koji je pa teb kurac! A ti je slana voda prevec lobanjske stene poplahnla - sej itak druza vec odplahnt nima...

Kreljo jeda - se podpisat se ne upas; tko da te se zadavt ne morem v kaksni od scalnic. Idijote jedan!!!

LP

DS

Teb se pa res ne da vec zivet... mater ti nabijem ... ja mas prou: s je za suck... ampak to nj ti tvoja mat pove kaku zgleda... pa svojo picko tut upras... aja spizdila ti je po tem :-)))

Lej faker moje ime je Dragan Stjepanovic in vsakic me lahko povabis na zmenek s katerega ne bos vec srfal fukic jedan prepotentni!!!

041 46 46 64 ... pa glej da bos stevilko skril

PS: moderatorju - adijo .... s takimi forumi se vec ne grem... skoraj sami pobalincki, ki si ga zgleda da precej furajo na roke!!