Jump to content

Suhi trening

Grozni

Recommended Posts

Znalci, neki mi povejte, če se komu da, kakšno kvadratudo uporabljat na suhem, ker sm sreču enga frika, ki mi je naložu, da on pa ternira z 18-ko na suhem, moje mnenje- ta tip bi moral met roke do kolen, ker naj ne bi uporabljal trapeza za tovrstne treninge. Zdej se pa pojavlja moje vprašanje; tuba- kopno no go? foil 14+ go? Al je vse odvisn od tega kako maš urejeno podstrešje v glavi... ?

good, thanks, niste se nevemkolk izkazal, majhna pomoč pa je... Zanimal me je, če je normalno z 18ko na travniku stat, al zgledaš že kot en samomorilc, ker to je kr kvadratura, če ga raztegneš že kmet prinori; kje je moj travnik, zakaj ta topla greda... hihihi

Cav

Hja,jaz sem na suhem treniral s 15 kvadratov in je bilo čist ok,samo enkrat je mal preveč pihal in sem eno kretnjo narobe naredil in sem poletel.Padel direkt na jaj..... :shock: :lol:

Zakaj bi pa brez trapeza treniral.Valda da moraš uporabljat,no vsaj jaz sem ga.Tko da,kot so ostali rekli je pa izbira velikosti padala odvisno zgolj in čisto od vremenskih razmer.

good, thanks, niste se nevemkolk izkazal, majhna pomoč pa je... Zanimal me je, če je normalno z 18ko na travniku stat, al zgledaš že kot en samomorilc, ker to je kr kvadratura, če ga raztegneš že kmet prinori; kje je moj travnik, zakaj ta topla greda... hihihi

kdo bi se pa moral izkazovat..pač kar maš, daš gor..seveda v razumljivih pogojih. tko da ...zakaj pa ne 18...če misliš le vozit, al pa zakaj ne 10-ke če misliš mal trike studirat. ah kr neki zame..preveč komplicirate učasih....čeprav bolj tko kot da se berejo pizdarije, kako koga vleče.

jaz trenutno 8 vozim, prej sm dost 14, kolega 16..če bi mel 25, bi pa tud to poskusil kako se obnese....

Ja, meni je to čist jasn, sam si ne predstavlam 20m2 na travi... pa da ti roke trga!!!

eni mamo take pasove...trapee....da rok ne raztrga....pa tud veter takrat je bolj rahel, tko da sile so iste kot pri 8m2, mejbi še manjše...če ne piha veliko...

Ja, meni je to čist jasn, sam si ne predstavlam 20m2 na travi... pa da ti roke trga!!!

eni mamo take pasove...trapez se mu reče :D ....da rok ne raztrga....pa tud veter takrat je bolj rahel, tko da sile so iste kot pri 8m2, mejbi še manjše...če ne piha veliko...