Jump to content

KITE KIT

Grozni

Recommended Posts

®ivjo fanje in dekleta!

Dejte mi neki povedat, namreč, v soboto sm mel plezalno uro, foil se mi je ob sunku vetra zataknu na 15m topol...., hehehe, vem, mora! No, u glavnem... kajt je strgan(2x10cm dolga raztrganina), zanima me kje, v čimkrajšem času dobiti prvo pomoč za ljubljenčka, al kwa??? Js sm čist depresivn, ne morm pa 16-ke vn dajat, k pol bom še js kje obvisel...hihi :lol: :roll: hvala za pomoč...

041 460 707 Franci (Celje)

®ivjo fanje in dekleta!

Dejte mi neki povedat, namreč, v soboto sm mel plezalno uro, foil se mi je ob sunku vetra zataknu na 15m topol...., hehehe, vem, mora! No, u glavnem... kajt je strgan(2x10cm dolga raztrganina), zanima me kje, v čimkrajšem času dobiti prvo pomoč za ljubljenčka, al kwa??? Js sm čist depresivn, ne morm pa 16-ke vn dajat, k pol bom še js kje obvisel...hihi :lol: :roll: hvala za pomoč...

Polonca..., tko črnogleda po naravi al kwa? Tud če bi bil za v smeti, bi ga probu vsaj gor spravit- kajt, drgač pa js mislim, da si ti zaprisežena pumparca in ne greš nikamor brez pumpe, hehe. Aja, upam da bo leplenje ratalo, sem se že vse namenu, sam dobit se še morva, pa verjetn bi ga moral kr zaposlit dokler ne grem nad morje... hvala za pomoč in vzpodbudo...

Hehe, seveda ne, tud to ni lepo, da sm doživel prvi kajtarski šok- how the f.... get it down?!? To je bla cela mora, sm hotu že gasilce klicat... drgač bi se ti pa rd pridružu na kakšnem suhem treningu, da vidm kako se to realno- profesionalno spelje brez zapletov... in kaj je treba vedet preden grem na vodo... če se da.... mam kr neki uprašanj, mal povezav... premal.. :wink:

A je blo podobno?

(Iz Bohinja, nekaj let nazaj) :)

http://slokite.kicks-ass.net/ZigaZaga.JPG

Glede na videno in pogostost obesanja modrocov po raznoraznih drevesih bi predlagal, da se organizirate in izvedete kaksen teoreticni in prakticni prikaz "Saving private Modroc - Tree edition". In to se ni vse, moznosti so za naprej neomejene:

Saving private Modroc - House Roof Edition

Saving private Modroc - Phone Cable Edition, bonus footage Wireless phone cable edition

You get the point....

:twisted: :twisted: :twisted:

Damjan

Vas zanimajo visinska rocna dela (strikanje, makrame), starodavne umetnosto gnezdenja ali pa morda iscete novi dom z dobrim razgledom?

http://orli.gros.si/gallery/pics/Resevanje%20padalke%20Mojce.640/P9180029.JPG

http://orli.gros.si/gallery/pics/Resevanje%20padalke%20Mojce.640/P9180049.JPG

V primeru da je vas odgovor da, nikar ne odlasajte ter nas pri prici kontaktirajte, glede na nase 10+ letne izkusnje vam ne bo zal:

info@gnezdivke.com

hehehe, podobno- DA, vendar proti temu EXTREMNA VIŠINA 15m+, desne vrvice na eni strani, leve vrvice na desni, ko sem dal kajt dol je zgrmelo zraven še pol drevesa- polomljenega... huuuudo!

Phe :roll: , ma kaksna extremna visina pa je 15m+!?? "Projekt" na reklamni fotki je bil 40m+ visoko, pri cemer so bile prve abusable veje na 20m+. Da ne omenjam levih in desnih strikov...

Edited by mtc

Polonca, ja, hihihihi :lol: :D , verjamem, bi pršu prou, dej mi povej kdaj kej na morje? Kdaj je kakšno tekmovanje, da vas mal spoznam ipd. Aja, pa kwa pomenjo te kratice npr. LSC, za MFC vem, kaj pa ostalo.... Mal nas upeljite v te vode... sej se hitr učimo...