Grozni Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ®ivjo fanje in dekleta!Dejte mi neki povedat, namreč, v soboto sm mel plezalno uro, foil se mi je ob sunku vetra zataknu na 15m topol...., hehehe, vem, mora! No, u glavnem... kajt je strgan(2x10cm dolga raztrganina), zanima me kje, v čimkrajšem času dobiti prvo pomoč za ljubljenčka, al kwa??? Js sm čist depresivn, ne morm pa 16-ke vn dajat, k pol bom še js kje obvisel...hihi hvala za pomoč... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boron Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Sej verjamem, da ti je to že kdo rekel, ampak zakaj kajtaš v bližini dreves?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Hja, sej vem, da se sliš mau neumn, ampak sm laufu po poljih-travnikih, veter kr močn, zmeri bliži drevesu in naenkrat cuf.... kaj naj, dobra šola, sam pomoč še rabim, pa ne zase, za kajt, hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Za stran je vrec... se pravi: najdi kos za smeti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 moj nasvet: zdej si si naredu manjšo kvadratuoro s ful hudim depowerom! K bo premočno ti ga bo sam še mal bl odprl... nobenih gurtn ne bo treba vlečt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 041 460 707 Franci (Celje) ®ivjo fanje in dekleta!Dejte mi neki povedat, namreč, v soboto sm mel plezalno uro, foil se mi je ob sunku vetra zataknu na 15m topol...., hehehe, vem, mora! No, u glavnem... kajt je strgan(2x10cm dolga raztrganina), zanima me kje, v čimkrajšem času dobiti prvo pomoč za ljubljenčka, al kwa??? Js sm čist depresivn, ne morm pa 16-ke vn dajat, k pol bom še js kje obvisel...hihi hvala za pomoč... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Polonca..., tko črnogleda po naravi al kwa? Tud če bi bil za v smeti, bi ga probu vsaj gor spravit- kajt, drgač pa js mislim, da si ti zaprisežena pumparca in ne greš nikamor brez pumpe, hehe. Aja, upam da bo leplenje ratalo, sem se že vse namenu, sam dobit se še morva, pa verjetn bi ga moral kr zaposlit dokler ne grem nad morje... hvala za pomoč in vzpodbudo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Seveda... ce je zalepljen na zgleda vec lepo... (tudi na drevesu ne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Hehe, seveda ne, tud to ni lepo, da sm doživel prvi kajtarski šok- how the f.... get it down?!? To je bla cela mora, sm hotu že gasilce klicat... drgač bi se ti pa rd pridružu na kakšnem suhem treningu, da vidm kako se to realno- profesionalno spelje brez zapletov... in kaj je treba vedet preden grem na vodo... če se da.... mam kr neki uprašanj, mal povezav... premal.. :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 A je blo podobno? (Iz Bohinja, nekaj let nazaj) :) http://slokite.kicks-ass.net/ZigaZaga.JPG Glede na videno in pogostost obesanja modrocov po raznoraznih drevesih bi predlagal, da se organizirate in izvedete kaksen teoreticni in prakticni prikaz "Saving private Modroc - Tree edition". In to se ni vse, moznosti so za naprej neomejene:Saving private Modroc - House Roof EditionSaving private Modroc - Phone Cable Edition, bonus footage Wireless phone cable edition You get the point.... Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtc Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Vas zanimajo visinska rocna dela (strikanje, makrame), starodavne umetnosto gnezdenja ali pa morda iscete novi dom z dobrim razgledom? http://orli.gros.si/gallery/pics/Resevanje%20padalke%20Mojce.640/P9180029.JPG http://orli.gros.si/gallery/pics/Resevanje%20padalke%20Mojce.640/P9180049.JPG V primeru da je vas odgovor da, nikar ne odlasajte ter nas pri prici kontaktirajte, glede na nase 10+ letne izkusnje vam ne bo zal: info@gnezdivke.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 hehehe, podobno- DA, vendar proti temu EXTREMNA VIŠINA 15m+, desne vrvice na eni strani, leve vrvice na desni, ko sem dal kajt dol je zgrmelo zraven še pol drevesa- polomljenega... huuuudo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 info@gnezdivke.com Groznibi se splacal vprasat za kolicinski popust? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtc Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 (edited) hehehe, podobno- DA, vendar proti temu EXTREMNA VIŠINA 15m+, desne vrvice na eni strani, leve vrvice na desni, ko sem dal kajt dol je zgrmelo zraven še pol drevesa- polomljenega... huuuudo! Phe , ma kaksna extremna visina pa je 15m+!?? "Projekt" na reklamni fotki je bil 40m+ visoko, pri cemer so bile prve abusable veje na 20m+. Da ne omenjam levih in desnih strikov... Edited April 4, 2005 by mtc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grozni Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Polonca, ja, hihihihi :D , verjamem, bi pršu prou, dej mi povej kdaj kej na morje? Kdaj je kakšno tekmovanje, da vas mal spoznam ipd. Aja, pa kwa pomenjo te kratice npr. LSC, za MFC vem, kaj pa ostalo.... Mal nas upeljite v te vode... sej se hitr učimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 kaj je tist na ta drugi sliki: una rumena zadevšna??? morda pobegli kite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mtc Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Je ja ;-), s tem da je rumeni koncal v grmovju, skoraj intakten. Smo ga pa iskali 2 ure, se na radio smo dali oglas, ki pa ni bil brezplacen :(... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ah... nis kajtar če ga vsaj enkrat ne položiš... :D :wink: http://www.slosurf.com/kite/other/Etc/Peljesac145.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miha Babnik Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 HEH se dobr da mate foile, ce bi meli tubase bi vse potrgal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrFr Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Pa ne mi rečt da si strgal ''moj'' kite?!Očitno sm te premalo opozarjal...;-)) Pa ne sedaj 1120 probavat na suhem!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 HEH se dobr da mate foile, ce bi meli tubase bi vse potrgal se enkrat poglej, na prejsnji fotki je tuba - Gigi a je ostala nedotaknjena? lp, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Na srečo ja :D HEH se dobr da mate foile, ce bi meli tubase bi vse potrgal se enkrat poglej, na prejsnji fotki je tuba - Gigi a je ostala nedotaknjena? lp, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boron Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Sam morš pa priznat Gigi, da so oljke precej nižje, kot kak kleni slovenski hrast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Priznam... AMPAK med tabo pa kajtom ni blo ceste - kot pr men... Sam morš pa priznat Gigi, da so oljke precej nižje, kot kak kleni slovenski hrast... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boron Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ne sej jaz ga še nisem obesu... A to je blo na Pelješcu pol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts