uravhe Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 inštrukcije kajtanja.je mogoče kdo na tem forumu iz okolice nove gorice al pa primorske? zlo veseu bi bil kakega napotka oz. učne urice ob priliki. na travniku al pa na kakem podobnem placu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 inštrukcije kajtanja.je mogoče kdo na tem forumu iz okolice nove gorice al pa primorske? zlo veseu bi bil kakega napotka oz. učne urice ob priliki. na travniku al pa na kakem podobnem placu Dajte pomagat,Klub Bora v Marini juliji /Drzi?/Lignano, poisci Tux-a na Kiteforum.comLago di croche, Saratei dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ja jst sm iz Sežane iz kje si pa ti? Imaš že opremo? :D 051 412 802 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 jaz sem bil ta vikend v gorici...pa bi lahko mal potreniral he ...burja je bla lepa....sam se sam nise mel casa....lepo pa da koga isces za instrukcije...ker sam je bol like suicide. a opremo imas ze... lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uravhe Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 mam naisha x2 14m2 pa še enga 2m2 foila in enga home made fiol 8m2. sam slednja dva sta trenutno neizpravna žal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Ja jaz sem iz NG samo se tudi jaz šele učim kitat. Ampak po mojem če prideš ko je veter v Marino Julijo je zagotovo kdo iz NG tam in po mojem ti nobeden ne bo odklonu kake inštrukcije ali nasveta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 po mojem kar se tiče varnosti - je bolje se učit na vodi kot na suhem (v primeru če te potegne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 za v četrtek se nekaj obeta. 3-4 btf. vsaj tako napovedujejo. Èe bo res po vsej verjetnosti mi gremo dol (MJ,Grado,..) Ne vem točno še kam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uravhe Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 hvala za odzive. žal sem med tednom zaseden s študijem, tko da četrtek najverjetneje odpade. če pride do kake spremembe se bom pa javu na forumu in se zmenmo kako in kaj. pa še eno vprašanje: kje se pa kajta kej na Slovenskem primorju?-mi je najbl bliz glede na to da študiram u mestu rožic. fejst bodte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 slovensko primorje nima ravno kite plaž. Še posebej če se učiš je dobro da imaš dosti nizke vode in peščeno plažo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 in dobro je da piha on-shore da te ne odnese na odprto morje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts