Tripy Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Lep pozdrav iz soncno, vetrovnega Obertaurena. Tripy je uspel speljat (skjatat)....Prvic sem zacel svigat gor in dol po belih poljih..zadeva me je tolk prevzela, da sem pregledal napovedi in si kupil karto se za naslednja dva dneva. Kiteing is the best thing that EVER happend to ME. Celada, smucke in kite so postali moj zvesti sopotnik..upam da bo tud vetr. A pride kdo v druzbo, z osterraiherji se bolj tezko kej zmenim, ker sem bolj svoh v nemscini...Veter bo pihu..jest sem dopoldne na strminah, popoldne pa cakam na SPOT-u. Upam, da si kdo vzame cas in se vidmo. Za dokaz prilagam se dve fotki...ko pa pridem v LJ pa se kej vec (GPRS je drag ko preesica, pocasen pa ko preesic). Drgac pa sem danes vozu z PL 13m...pihal naj bi po napovedih od 3-4 bufore, teperature pa nekje med 10-12C....sneg je moker, kaj pa cmo...glavn da je :) http://www.kite-forum.com/plugins/p17_image_gallery/images/174.jpghttp://www.kite-forum.com/plugins/p17_image_gallery/images/173.jpg Tolk od menelpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 Lep pozdrav iz soncno, vetrovnega Obertaurena. Tripy je uspel speljat (skjatat)....Prvic sem zacel svigat gor in dol po belih poljih..zadeva me je tolk prevzela, da sem pregledal napovedi in si kupil karto se za naslednja dva dneva. Kiteing is the best thing that EVER happend to ME. Celada, smucke in kite so postali moj zvesti sopotnik..upam da bo tud vetr. A pride kdo v druzbo, z osterraiherji se bolj tezko kej zmenim, ker sem bolj svoh v nemscini...Veter bo pihu..jest sem dopoldne na strminah, popoldne pa cakam na SPOT-u. Upam, da si kdo vzame cas in se vidmo. Za dokaz prilagam se dve fotki...ko pa pridem v LJ pa se kej vec (GPRS je drag ko preesica, pocasen pa ko preesic). Drgac pa sem danes vozu z PL 13m...pihal naj bi po napovedih od 3-4 bufore, teperature pa nekje med 10-12C....sneg je moker, kaj pa cmo...glavn da je :) Tolk od menelpTripy Shit a mate Sever ta ni ta bol, upam da vam da mal dolinca ta je ta bol!Tripy 1:0 za novega clana modrocarjev :D Ti samo ripay pozdrav Ulija!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted March 18, 2005 Author Share Posted March 18, 2005 Sever...to bo kr drzalo, vcer sploh ni bil problematicen, danes pa so mocni sunki poskrbel, da ni blo glih najbolj uzivasko in se je bilo treba kr namatrat. Sam je pa sever poskrbel, da sem med voznjo lepo gledal v sonce in mi je obraz dobesedno zakurl. Tako da se tist moci, kar mi jo je ostalo od kite-anja mi bo zdej pobral k mi tolk zateguje obraz (rdec pa k paradajz)!! Sem pa ob 1630 pospravu in se spravu do avta...me je kr presenetl, da je bil zravn parkiran avtodom z registracijo KR. Ni mi dal miru, da ne bi potrkal in se srecal z dvema bordarjema, ki sta si glih kuhala kavico. Zaupala sta mi pa se en spot malo visje, tam naj bi medtem ves cas ride-ala njuna prijatelja. Tako, da mogoce se jutr v Obertauren-u zberemo Slovencki na kup. Ce zeli se kdo pridt...pihal BO. at dr.lojz:Sem pozdravu Ully-ja, saj pride vsak dan pobrat 10€ za kite-anje na privat placu :) ... vsi tisti ki poznate tisto elektricno napeljavo po sredini spot-a...Ully mi je zaupal, da je drugo leto ne bo vec :) Tolk od mene...se vidmo v nedeljo ce se bo dal v Sloveniji se kje furat lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts