bing Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Zanima me, ali kdo pozna kakšne lokacije za kajtanje s tem ---> www.dirtsurfer.info ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 prvi travnik? Zanima me, ali kdo pozna kakšne lokacije za kajtanje s tem ---> www.dirtsurfer.info ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sajmon Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Zanima me, ali kdo pozna kakšne lokacije za kajtanje s tem ---> www.dirtsurfer.info ???? EPP :o sm pa pogledu zadevo, s tem bi se js zihr polomu k ps :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Zanima me, ali kdo pozna kakšne lokacije za kajtanje s tem ---> www.dirtsurfer.info ???? <<>>Skrajno ajsi zadeva,Start z kajtom je j**aSe zdalec ne tako okretno kot ATB,Teza dolzina Bo slo kr eno poletje da boste obvladal v nuloKo leti gre prevec in je tezko slajdatVeliko vecji radiusi obracanja kot ATBNe vidim pri nas spota ki je dost dolg za nabit speed :-(Sicer pa za speed/crash junkije dobitna kombinacijaFS Speed 10/dirtsurfer/dr. Pa cele glave zelimdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bing Posted March 16, 2005 Author Share Posted March 16, 2005 ne, ni EPPše zdaleč ne, ker jas nimam nič od tega se pa že dve leti vozim z dirtsurferjem; za letos pa bi rad probal še kajt ali jadro in nimam pojma kje bi bile lokacije...in sicer kot je napisal dr lojz jih je očitno zelo malo P.S., sploh ni nevarno; verjetno zgleda bolj nevarno kot v resnici je-.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ne, ni EPPše zdaleč ne, ker jas nimam nič od tegase pa že dve leti vozim z dirtsurferjem; za letos pa bi rad probal še kajt ali jadro in nimam pojma kje bi bile lokacije...in sicer kot je napisal dr lojz jih je očitno zelo maloP.S.,sploh ni nevarno; verjetno zgleda bolj nevarno kot v resnici je-.... Vsaka cast ce ga ze gonis, priznaj pa da start ni enostaven :wink: Jaz vidim stvar bolj uporabno z kitewingom kot z kajtom ker imamo tuvecje precne sile :? :? Samo toliko!Mene moti to da ne morem vozit obe strani na svich je pa "tezka" :D dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Sicer gre tukaj za kontra kombinacijo.Je folk ,ki zna voziti kite!Rad bi pa videl kdo bo obvladal zadevo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bing Posted March 17, 2005 Author Share Posted March 17, 2005 do sedaj sem, kar se tiče vetra...edino windsurfal - nekaj tednov.... imam pa možnost izposoje kitea, tako da bom probal takoj ko bo ugodno vreme in primerna lokacija.... (dr.lojz - osnove dirtsurfanja so čisto enostavne - do sedaj so se vsi peljali že v pol ure...za nadgrajevanje znanja pa je le potrebno nekaj vaje...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 (dr.lojz - osnove dirtsurfanja so čisto enostavne - do sedaj so se vsi peljali že v pol ure...za nadgrajevanje znanja pa je le potrebno nekaj vaje...)Yep sam ne z kajtom :? Dirtsurfar je cist soulstyle zadeva samo da se gibljes, pocasi ne gre,a drzi je le potrebno nekaj vaje Cakamo slikco tistga ki se bo res ornk peljal x*1/2H dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 (dr.lojz - osnove dirtsurfanja so čisto enostavne - do sedaj so se vsi peljali že v pol ure...za nadgrajevanje znanja pa je le potrebno nekaj vaje...)Yep sam ne z kajtom :? Dirtsurfar je cist soulstyle zadeva samo da se gibljes, pocasi ne gre,a drzi je le potrebno nekaj vaje Cakamo slikco tistga ki se bo res ornk peljal x*1/2H dr. pa dej no, pust človeka uživat! jaz mislim da se da zadeva izi sfurat. prines kramo u lesce pa poglejmo ... (sej rešpekt je rešpekt, samo preveč se pa ni treba upirat novim in drugačnim stvarem, ker bi sicer še zmeraj vsi jedli neoluplene banane z dreves...) lp3g lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts