Gigi Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Levec se je neki malga fural dans, dva lokalca sta me pa že dopoldne rajcala da že vlečeta roke po podnu... :D http://www.slosurf.com/kite/trips/Levec_10032005/Pic001.jpg Jutr kaže zverinsko za Levec, js bom ob 15h tam! Snega je še neki, sicer južni, sam se da. Še en muvi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted March 11, 2005 Author Share Posted March 11, 2005 Tud dons je bil Levec OK, sicer refulasto, sam se je dal z 12m. http://www.slosurf.com/kite/trips/Levec_10032005/pic002.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breg01 Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Kolikor sem jaz vidu si bolj malo vozil. Jaz sem na koncu vozu 8-ko in je nažigal do 30 vozlov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Kolikor sem jaz vidu si bolj malo vozil. Jaz sem na koncu vozu 8-ko in je nažigal do 30 vozlov. Ti si Jack,8ka/30knota s celado a brez dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted March 12, 2005 Author Share Posted March 12, 2005 Urco pa pol je pa blo - sicer več pobiranja kajta zarad refulov kot furanja... pol smo raj šli pit... :) Ko sem bil tam si ti mel 12m, pol je pa še potegnilo? Mi smo pomerili avg. ene 10-11, refuli okol 20 na odprtem... Kolikor sem jaz vidu si bolj malo vozil. Jaz sem na koncu vozu 8-ko in je nažigal do 30 vozlov. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 no pol Levec 11.3. ni blo "OK". :D :D .vsaj meni to ni kajtanje da me kajt fura..neki podobnega sem jaz učer doživu pa neb reku da sm kajtu ravn in tud pisu ne..da je blo ok. vozu sm se kul sam vem, da ni blo to to. pač če ni, ni......pa čelada ja...si mel jo... ne sam v JZ jo vedno treba imet. :D drugač pa gigi..tale kajt pa lepo zgleda v zraku..pa tko kompakten mi deluje...lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted March 12, 2005 Author Share Posted March 12, 2005 Kakor vzameš in odvisno zakaj OK, kajt je bil prvič stestiran v refulih (zame uspešno) in prvič mi je ratal re-dvig na 5ti štrik (na snegu ne najbolj praktično)... Ratalo je pa samo par slikc in dva muvija, pol pa baterije kaput! Ja, v zraku je izredno miren, dosti bolj kot 16m, je mnogo boljše zašit. no pol Levec 11.3. ni blo "OK". :D :D .vsaj meni to ni kajtanje da me kajt fura..neki podobnega sem jaz učer doživu pa neb reku da sm kajtu ravn in tud pisu ne..da je blo ok. vozu sm se kul sam vem, da ni blo to to. pač če ni, ni......pa čelada ja...si mel jo... ne sam v JZ jo vedno treba imet. :D drugač pa gigi..tale kajt pa lepo zgleda v zraku..pa tko kompakten mi deluje...lepo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breg01 Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 tud men se ne zdi naj bolj praktičen 5 štrik na snegu ko ga imam na vegasu me zanima kako bo delu na vodi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 tud men se ne zdi naj bolj praktičen 5 štrik na snegu ko ga imam na vegasu me zanima kako bo delu na vodi. Skoraj pohvale vredno, da preiskusite stvari in "testirate" Ce imate ze na snegu probleme pobirati z 5tko bo na vodi samo se tezje!Sploh ce boste plavali in ne bo opore! Tokrat vas je zapljal >>Credni nagon<<Preverite dolzine strikov in trimanje in veselo na delo, saj pri alpinistih tudi ne mores "zemart" po striku gor iz ta prve, mal vaje pol pa gre, enako je tle!Pa veliko heca zelim!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 moja izkušnja: reverse launch, dela brez najmanjših težav!- na snegu!Zdi pa se mi nekak tkole: na snegu dela težave pet štrk zato ker sneg premal drsi , oziroma ker majo une pence dober grip! na vodi pa nimam pojma ker še nism probu,ampak bom na ta velikmu zihr! lp to mr. Dr.: a maste u Lescah še kej snega, ker so se kmeti tud v Medvodah šli kemično vojno! pa je konc s snegcom, mogoče bi dons šlo zdilo za na vodo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 tud men se ne zdi naj bolj praktičen 5 štrik na snegu ko ga imam na vegasu me zanima kako bo delu na vodi. tole mi ni jasno...5th line na snegu bi ga rabu krvavo.....na vodi pa tud brez gre. zakaj..ker na snegu je gladko (in pence nimajo nobenega gripa, razn če so že v zemlo rile, kot nekdo omenja....sori sam men je vedno kajt z lahkoto šel z vetrom, ne da ga obrne iz tube) in kajt samo gre z vetrom. na vodi pa je kajt nekako "priliman" na površino in s hitrim plavanjem proti kajtu reverse lounch mora uspet brez štrika. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted March 14, 2005 Author Share Posted March 14, 2005 Again, M2C: Sneg, trava - reverse launch definitivno večji % ponovnega dviga kajta kot 5ti štrik, če je le kej vetra, vsaj z mojim trenutnim znanjem... Je pa 5ti štrik praktičen pri "počivanju", kajt te lepo čaka upside-down, board pa maš zarit v sneg in 5ti štrik ovit okol njega. ®al so mi baterije preklmalu crknile na fotiču (rezervne pa po Murphiju prazne), sm mislu vse posnet... Voda še nestestirano, plavanje proti kajtu ni reverse launch ampak klasičen relaunch kajtov na 4 štrike... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts