MATJAZ_KITE Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Kako je zdaj kaj tam dol ali je shorty zadosti? kakšna je hrana? žur?cene pijač, hrane, bivanja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Shorty je zadosti, hrana je ok, vendar ne jes nic kar je oprano z njihovo vodo, drugace te "pere" oz znotraj navzven (ni sadja, ki se ne olupi, zelenjave itd). Zur... Tko-tko. Pivo od 16 (hoteli) do 6 (mesto) egiptovskih zmeckanih denarjev (1=30SIT - na oko). Bivanje v Magawishu $25 na osebo polpenzion. Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 Kakšno je v vodi korale ali moraš imeti čevlje? Kako z opremo koliko je dovoljeno za na letalo koliko doplačila? hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Imas oboje, korale in pesek - launch/pristanek pred centrom in v zalivu nad centrom (colona) so ocisceni koral in ne rabis cevljev (jaz jih ne uporabljam). Izven tega dela ni priporocljivo lezti iz/na vodo - itak ti pa ni treba, saj te pridejo isakt z colnom (placas 7 evrov na dan). Na letalo je tako kot povsod dovoljeno vzeti 20kg v najvec 2 torbah. Kaksnih 5, 6 kg se tolerirajo potem pa ze tezko. Pazis tudi, da nimas daljse borse od 160cm, nekater letalske druzbe tudi zatezijo, ce vozis boarde in avtomatsko doplacas (jaz nisem se nikoli!). Standarden trik je, da boarde, trapeze in pdb spakiras v torbo in pazis, da ni tezje od 25 kg (seveda pomaga, ce gre s teboj se nekdo, ki ne kajta ). Kajte pa zlozis zelo na majhno in stalcis kar 2, mogoce celo 3 kajte v ENO samo torbo in vzmes s seboj na avion. Pozanimaj se pri prevozniku, koliko racunajo za kg dodatne teze, je pa kar oderusko (10 evrov na kg). Piha hudo, grem na vodo... Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATJAZ_KITE Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Iz kje ste vi leteli pa koliko ste dali za avion? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Leteli smo iz vsepovsod, jaz Salzburg, eni Munchen, eni Dunaj.... Majaz_kite, ne bi len in malo se sam naredi za to, da bos sel kam kajtat - tole izpada ze kot da sem jaz turisticna agencija. V katerikoli slovenski travel site vtipkas "Hurgada" bos nasel datume, letalisca in avionske karte za pol leta vnaprej, z cenami vred. Lenuh! :) Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts