Gigi Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 Danes grem pa še ne vem kam... Bloke - popoldne nekaj bo, Sneberje mogoče premal, tud MB zgleda zelo zelo obetavno... Glede na situacijo bi šel proti MB, zame bližje kot Bloke... Kje okol MB se dogaja (Patrik, ti vem da si MBčan...)? Snega je še dost? Kje pa kajtate? Èe gre kdo bi ga prosil če me kontaktira na 031 694 036. Hvala! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 snega pa je veliko manj kot pa v LJ in okolici.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrejm Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 A kje piha blizu LJ? Èe ja, grem takoj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted February 27, 2005 Share Posted February 27, 2005 medvode malo.... gremo mal vn na sneg se metat, ....za probat bo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted February 27, 2005 Author Share Posted February 27, 2005 "Domač" spot je delal OK! Sprva je, ko sem vse zarigal, veter crknil :? , samo se je sreča obrnila na našo stran po pol urce čakanja!!! 10-17kts, sunki verjetno čez, snega dost, lep sešn... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted February 28, 2005 Author Share Posted February 28, 2005 Tud danes :D je blo OK v Sneberjah! Sukalo se je med 8 in 12kts, mogoče kak reful čez, 4,5 nas je blo z velkimi flehami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted February 28, 2005 Share Posted February 28, 2005 tud jaz danes mel perfect kiting...na sorškem polju....peglu z 14-ko , kolega z 16 in reees noro...use ravn prov...še snega začuda dovolj-beri prvič letos da ni drajsal nikol..... :D trenutno roke do tal...in pa zadovoljen ..končno v bližini doma kajtu to sezono. aja veter pa od 8-14 vozlu približno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts