Patrik Posted May 5, 2003 Share Posted May 5, 2003 Kaj menite o tej uri... Je to za profesionalno uporabo al je bolj igrača... Weather Watch Pro - (140073) Anemometer, Altimeter, Thermometer, Compass, ... --------------------------------------------------------------------------------Everything you could want all in wristwatch! Windspeed, wind chill, altimeter, thermometer, chronograph, barometer, compass, timer, and more all make this watch an incredibly valuable environment measuring tool. WINDSPEED : RESOLUTION: .06 MPHRANGE: 0 - 186 MPHWINDCHILL FACTOR: -40 F to 176 FOPTIONAL UNITS: Knots, MPH, KPH, M/Sec, Beaufort scale graph - F or CALTIMETER : RESOLUTION: 3.3 ftRANGE: -30,065 ft to 30,065 ftSAMPLING: First 3 min: 1 Sec; After 3 min: 1 minBAROMETER : RESOLUTION: .01 inHg; Temperature .18 FRANGE: 8.84 - 32.44 inHg; Temperature 14 - 140 FSAMPLING: First 3 min: 1 Sec; After 3 min: 1 min cena : 159 EU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 Cool!se hitrost na vodi si lahko zmeris in visino skoka, manka samo se printer, da si narises graf koliko visoko si skakal ta dan!Uporabno upam da te windchil opozori z piskom kdaj te zacne mrzlota nabijat!Vi pa res vse najdete..... Primoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosakm Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Tak generator informacij, bi mi lahko kdo kupil za rojstni dan. Ni problema, ga mam lahko vsak dan. Povejte če se jo da kupiti pri nas, ker moja mami govori samo po "naše" pa, da si ne beli glave s tem, ali jo bo plačala v $ ali v sit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gosakm Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Sorrči. nisem se podpisal. Miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted May 8, 2003 Author Share Posted May 8, 2003 Tak generator informacij, bi mi lahko kdo kupil za rojstni dan. Ni problema, ga mam lahko vsak dan. Povejte če se jo da kupiti pri nas, ker moja mami govori samo po "naše" pa, da si ne beli glave s tem, ali jo bo plačala v $ ali v sit. Zdravo! Zadevco lahko kupiš tukaj : http://www.flysurf.com/frontblocks/shop/fiche_simple.asp?ID_BB_REFERENCES=1018&ID_BB_LANGUAGES=2 Sem pa ugotovil , da ne pošiljajo v Slovenijo.... preveri še enkrat... da se pa ttole rešit , da si naročiš v avstrijo ... LP Patrik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrFr Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Ojla Patrik! Te moram popravit glede Flysurfa; pošljejo tudi v Slovenijo. Kar lepo jim mejl napišeš kaj želiš in kolko te stane, saj ti odbijejo davek in pošljejo kamorkoli želiš. Preverjeno, obakrat prišlo tako kot mora. Zelo prijazni in sploh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted May 9, 2003 Author Share Posted May 9, 2003 Ja trgovina je dobro založena in cene mislim da so kar dobre... hvala za info.. LP Patrik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 ... ce mal tkole razmisljam... kva ti pa nuca ta urca, ko sibas po vodi?!? A mislite da res lahko zmeri visino skoka dovolj natancno... da lahko tako hitro reagira? Ne bi rekel!? Sem pa link poslal svojemu frendu, ki je urar in gen.zastopnik za festino in Calypso... pa bo povedal kaj o tem in ali ima kaj podobnega predlagat. lpds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts