Jump to content

KITEBOARDING SEMINAR na Kapverdskih otokih (Boa Vista)

KITESFERA

Recommended Posts

http://www.kitesfera.com/files/boa_vista/kiteboarding_seminar.jpg

Info sestanek bo v ponedeljek, 24.1.2005 ob 20.00 v gostilni ®abar na Viču (Kitesfera meeting point). Najresnejše kandidate naprošam, da 490€ za letalsko karto prinesejo s seboj. Prej pride, prej melje (no v redu, kajta).

Èe imate še kakšno vprašanje, me pokličite na zgornje cifre ali mi pišite na email!

- Jernej

--------------------------------------------------------------------

Spodaj je še par slik:

http://www.kitesfera.com/files/boa_vista/praia_de_santa_monica.jpg

Praia de Santa Monica

http://www.kitesfera.com/files/boa_vista/cities.jpg

Vas na Boa Visti

http://www.kitesfera.com/files/boa_vista/desert.jpg

Prave puščave v notranjosti otoka

http://www.kitesfera.com/files/boa_vista/rabil_landscape.jpg

Rastje

http://www.kitesfera.com/files/boa_vista/landscape.jpg

http://www.kitesfera.com/files/boa_vista/zemljevid_boa_vista.jpg

Lep pozdrav vsem kajterjem!

Ko sem prebral tole vabilo za "KAJTERSKI SEMINAR" sem se tako spomnil istih obljub g.Privška za Kajt šolo v È.G!

Ne želim nikomur nič slabega,vendar kot je ze napisal dr.lojz bo to samo zelo drag izlet na Boa Visto,kjer si boste lahko lahko ogledali g.Privška na vodi!!

Mogoče se motim,vendar pišem iz lastnih in prijatlovih iskušen lani poleti iz Èrne Gore!

Vsem udeležencem "seminarja" pa zelim da bodo imeli več srece kot mi z g. Privskom:

Èru??????????????

kajter Peter ?????????????

To je seminar, katerega se lako udeleži kdor želi.

Seveda pogoj je samostojna vožnja po vodi.

Udeleženci seminarja se bodo seznanili s ponovitvjo nadaljevalne šole tako teoretično kot tudi praktično, inštrukcijami (vožnja, obrati,skoki.......)in popravo lastnih napak s pomočjo video kamere.

Seminar vključuje jutranjo telovadbo,poudarek na special.vajah za kiteboarding, teorijo( predavanje) in praktiko. Traja 2-3h dnevno/ 10dni*

Namenjen je predvsem tistim, ki si želijo nekaj več kot samo rideing. :twisted:

Pa valda full zabave :lol:

Kite pozdrav :D

Jernej

:lol: :lol: men bolj zgleda čru=kitesfera ??? :lol: :lol:

Èru??????????????

Udeleženci seminarja se bodo seznanili s ponovitvjo nadaljevalne šole tako teoretično kot tudi praktično, inštrukcijami (vožnja, obrati,skoki.......)in popravo lastnih napak s pomočjo video kamere.

Seminar vključuje jutranjo telovadbo,poudarek na special.vajah za kiteboarding, teorijo( predavanje) in praktiko. Traja 2-3h dnevno/ 10dni*

Kite pozdrav :D

Jernej

Èru????????????????????????????????

Kite pozdrav

Jernej

Preveril IP adreso kitesfere in čruja ...

Glej ga zlomka IP ADDRESA JE ISTA !!! Kakšna je verjetnost ,,, da to ni ista oseba.... Hja...

Čakam na komentarje....

ČRU NAPIŠE:Sem slišal d je G.Privšek d best in d najbolj obvlada, tako da, če si ga imel priložnost gledat si se lahko kaj tebi še ne dosegljivega naučil. ali ne?!

NE joči peterček!

Kitesfera napiše:Čru????????????????????????????????

Namenjen je predvsem tistim, ki si želijo nekaj več kot samo rideing. Twisted Evil

Pa valda full zabave Laughing

Kite pozdrav

Jernej

[/b]

Če ti kaj ne odgovarja ,,, ne piši....

Sam napišeš da je črv.... !!! Jaz preverim in ugotovim da si ti ta ČRV!! :oops:

Če se motim se opravičujem,,, lahko pa si vsaj toliko pa priznaš, če si ti ta črv....., ki komentira samega sebe...

Nimam proti tebi in ostalim nič ,,, če se pa spustiš tako nizko pol pa škoda....

Pa vsaj toliko si lahko fer če imaš možnost ,,, da ZASTONJ oglašuješ tvoje seminarje,zabave,, šolo itd....... :twisted: , da se obnašaš primerno..

Forum je nastal ,ker je meni osebno kajtanje prvi hobi ne pa zato , da se bom prepiral po forumu.... ni mi potrebno... :wink:

Uživaj

:wink:

Lep Pozdrav!

Najprej g.Privsek,dobre stvari se same hvalijo!Res je da si pred casom (2.leti) bil eden boljsih v sloveniji,vendar ta cas je sedaj mimo in da na lovorikah se ne da sedet!Veliko je sedaj kajterjev v sloveniji ki so veliko bolsi od tebe in se ne hvalijo po forumu!!

Dobro ves koliko ljudem si se zameril zaradi tvoje pozresnosti na denar,ter obljub iz katerih ni bilo nic!

Kot sem sam prteveril na spletu se da dobit letalska vozovnica za Kapvertske otoke že za 300EU in prenočisce za manj kot 10eu na dan.Tvoja cena za 9 tecajnikov, za katero bos dobil se dodatni popust je 14.5eu na dan in od vsakega bos ti pobral 4.5eu!!!

9X4.5=40.5X14dni=567eu

Tako imas ti poplacano letalsko vozovnico in delno bivanje na Boa Visti!!

POŠTENO g.PRIVSEK!!

končno!

Očitno sem s tem odkril kup zamer.

Super , tak je bil moj namen, da se vsi pokažemo v svoji luči, ki pa le ni tako svetla.

Vsak ima svoje težave in tegobe ki ga pestijo v dno duše, tudi na tem forumu se je to že lepo izkazalo (večkrat) in mislim da je prav da začnejo vsi pisati spodobno in neškodeželjno o komerkoli.

Lahko bi se o temu več pisalo

Ta moj namen in moj načrt da se taka debata odvije.

z malo jeze :D

.

peter: Cabo Verde je sklop več kot 10otokov, matično letališče je Sal in nato še notranji let z vsemi taksamo 150+evr.

letalo 300evr? kje ?Mogoče za na Sal pa še to je premalo. za vedenje Benetke-Sal-Boa Vista 490evr

Za 10 evr seveda lahko spiš ampak kje???

Moj prvi trip je bil takšen apartma za 10evr(brez normalne posode, gorilnika, ena žlica, 2 vilice in en plastičen kozarec, da ne govorim o stenicah......) pa sem se čez 2dni premislil in vzel takega za 15evr saj je

imel vse potrebno.

Tako da, lepo prosim.$???

Si pa vsekakor vljudno vabljen.

Lako se pa o cenah sam prepričaš: boavistawindclub.com tu nas najdeš.

Vsem želim le najboljše

lp jernej

kdo bo koga..... :x ....kiter peter, a nisi speljal vode in si jezen na druge?....a si mogoce med boljsimi v sloveniji in seveda bi rad vedu, kdo je boljsi od koga...

Zame so najboljsi kajterji v sloveniji Privsek, Koseninc in pa Kocka...

Ampak to je sam moj mnenje, ki ga rad delim z vami.. :oops:

Admin, ne se razburjat,sej na tem forumu so ze padale nizke, pa si bil lepo tiho in nikomur nisi nikol metal v glavo promocije....

Pa mimo grede, zahvaljujem se ti za ta trud okol foruma...Da ne bo misunderstandinga...Sej se ve kdo je na forumu boss, A NE? 8) :P

hehe, fino se je obkladat tkole ja...

kiter peter, jest svetujem da si eksakten pri "požrešnosti na denar" ter pri "obljubah", ker če že pišeš javno imamo nekako pravico vedet o čem se govori. pa zelo me zanima kje dobiš karto za 300 € (s taksam za na boa visto) - če maš url ga prosim postaj.

drugače bi pa privška opisal ravno obratno. nekej časa sem mu bil dolžan še nekej nad 100 € za apartma v ÈG in sem ga moral dobesedno prosit nekej cajta, da sem dnar lahko potem nekako pustil pri njegovi boljši polovici (ker sem pač narad dolžan...).

ampak to so moje izkušnje, pozitivne, seveda... hehe.

kar se boaviste nasploh tiče (ker tema ni več boa vista kukr vidmo), je kolikor že 12 folka potrjenega... dobra klapa, tko da jest grem definitivno zravn. sam če ne bomo od furancije preveč zjebani za pizdarije pol :)

Ojla vsem po dolgem casu.

Meni se prav fajn zdi, da so nekateri posamezniki pripravljeni "organizirati" tovrstne izlete... Peter nihce te ni sili iti ali NE iti... To pa da ima Privsek rad denar... a ti in jaz ga nimava; prav zato se ocitno bunis, pa tudi sam sem se... res pa da pogresam se zmeraj "klavzulo": ce pa ne bo vetra... dobite toliko in toliko denarja nazaj; saj sem se zmeraj misljenja, da mora biti colvek placan za delo ki ga pocne in kupec dobiti za denar tisto, kar je bilo "dogovorjeno"... to ni 100% povracilo... ampak nekaj pa je IN Johny ni nobena izjema, kar je tudi dokazal!

Vsekakor, ce bi imel cas (=$) bi se udelezil "izleta"... zamislite se samo, kdaj na svetu bi ti ali jaz sla na nek "izlet" ce se ne bi nekfdo spomnil organizacije?!?

Jernej bravo...mogoce se lahko se dodatno potrudis in res preveris se kaksno cenejso moznost; vsekakor bi lahko "starim" kandidatom poslal posebno obvestilo :-) in definiral kaj pomeni "voucher" :-? Glej da bos poslikcal in objavil slikce na tem "free" forumu... in res, dr.Lojz ima prav... slane so ti sale z enakim IPjem :-)) student fizike bi si lahko privoscil malo vec iznajdljivosti, ce si ze moras reklamo delat... ti pa drugic jaz naredim uslugo in samo poklici ali majlaj, pa bom jaz zacel debato na forumu :-))

AJD!

PS: Bravo Lawrence!

PPS: primerno spremenjen design strani moderatorji, vsec mi je.

PPPS: nehajte se fantje prepucavat na forumu; zamislite sei kako i bilo, ce ga ne bi bilo?!? Mogoce ideja z a moderatorje - zaprite dol forum za 1 teden... pa da malo obcutijo uporabniki, kaj predstavlja vas trud!!!

O dragan, kje mas pa unga seksi prašička(avatar)?

Baje da se nikjer na svetu ne daje denarja nazaj, če je posredi višja sila(mislim kajtsurfing)...

Poleg tega pa al je bolš dat tečajniku denar nazaj za nepopolne ure učenja in gre tečajnik domov z nepopolnim znanjem, za katerega je mogu nekaj denarja vseeno pustit, al je bolš napisat voucher za nadaljevanje tečaja ob primernih razmerah?

Men je bolj logično in fer drugo...

Z veseljem bi pa se pa šel z ljudmi prepirat, kdo je več hodu na kajtanja v tople kraje. Ker bi to pomenil, da RES hodm..

:evil:

LP Vsem in en kiterski RESPECT.... :wink: