LukaB Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Bas me ona prica o Wipika Classic natjerala da vas to vprasam! Ja sam zaceo i na modelu koji je bio prije Classic - kad se model zvao samo "Wipika" (leto 1998) Kad se sjetim dodju mi suze na oci..- Wipika 5.0- Deska 287 (!?) - transformirana windsurf deska (fusevi pomaknuti naprijed)- Konopi debeli kao sam vrag (5mm barem)- Bar je bio oko 1m sirok (zaboravi na handlepass) Kakav triumf je bio voziti sa time.. Brez kontrole smera - cisti downwind brzinom svetlostiSranje je bilo i kad sam morao pjesaciti nazaj - Deska je jebeno bila teska. Nakon toga revolucija - Peter Lynn C-Quad + Deska dierctional 185!!!Napokon upwind i skoki ali kad ti padne u morje - jao majko! A onda je na market dosli i HighAR inflatable kites - Naish ARX, Takoon Scoop 1 i 2, North Rhino,..F-One Mach3,.... Danasnji zacetniki nemaju pojma koliko im je lakse nego nama koji smo to sami davno pokusavali... LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted January 12, 2005 Author Share Posted January 12, 2005 Pa tek sad sam shvatio...... PA MENI CE OVO BITI --- 8 (OSMA) --- SEZONA LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Welcome to the board Luka,se pomnite tovarisi Dejmo zbrat fotke 94-2000!1996-98http://www.seajump.com/5-web05_SJ/From%20the%20past/1998/kite-boarding2.gif http://www.seajump.com/5-web05_SJ/From%20the%20past/1998/bohinj04.gif Al smo bli zagnani, zdej ga zgemo na LCD-jihdr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted January 12, 2005 Share Posted January 12, 2005 Js se ne morem pohvalt s takšno zgodovino kot vidva, sem pa Luka furu tvojga C-Quada - in še leti po Rabu! :) ;) Bas me ona prica o Wipika Classic natjerala da vas to vprasam! Ja sam zaceo i na modelu koji je bio prije Classic - kad se model zvao samo "Wipika" (leto 1998) Kad se sjetim dodju mi suze na oci..- Wipika 5.0- Deska 287 (!?) - transformirana windsurf deska (fusevi pomaknuti naprijed)- Konopi debeli kao sam vrag (5mm barem)- Bar je bio oko 1m sirok (zaboravi na handlepass) Kakav triumf je bio voziti sa time.. Brez kontrole smera - cisti downwind brzinom svetlostiSranje je bilo i kad sam morao pjesaciti nazaj - Deska je jebeno bila teska. Nakon toga revolucija - Peter Lynn C-Quad + Deska dierctional 185!!!Napokon upwind i skoki ali kad ti padne u morje - jao majko! A onda je na market dosli i HighAR inflatable kites - Naish ARX, Takoon Scoop 1 i 2, North Rhino,..F-One Mach3,.... Danasnji zacetniki nemaju pojma koliko im je lakse nego nama koji smo to sami davno pokusavali... LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted January 13, 2005 Author Share Posted January 13, 2005 C-Quad forever!!!!! Tko to nauci voziti taj vise nema nikakvih problema s ostalim kajtima! :D Kad skeniram stare fotke ih stavim na forum.. LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts