LukaB Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Zivjo svi! Patrik i ekipa - BRAVO! Site izgleda super! A ja 2.-16.3.2005. idem na CABARETE!!!! Nikako da docekam... LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted December 28, 2004 Author Share Posted December 28, 2004 Jebote - ova hack pizdarija je napravila upgrade mog statusa na forumu... od "What the fuck is kite.. " ili tako nesto sam postao "kite junkie" !! LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Hvala,,, Ideš sam na Cabarete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 Jebote - ova hack pizdarija je napravila upgrade mog statusa na forumu... od "What the fuck is kite.. " ili tako nesto sam postao "kite junkie" !! LukaB 50 postov - postaneš Kite Junkie,... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocks Posted December 28, 2004 Share Posted December 28, 2004 reci mi Luka, dali ides all inclusive, kde ides(u Cabarete zapravo ili malo vani)....Tamo ima dva super kajt centra...Laurel Eastman center i Kitexcite...sljedeci je manji i ima guzve...Bolji ti je Laurel Eastman....Laurel nema skup kite storage - manje od 80 dolara za 2 nedelje...Nadam se da ces imati vjetra....Cabarete je top 5 kite spot na svijetu....Ima svega, flat, wave, chop...super BIC center za opremu(kajtovi i oprema moze da bude 20-30 posto jeftinija nego bilo kde u sloveniji ili hrvatskoj)prodaje se naish, dakine, cabarete kites..i puno apparela...lycre, wetsuitsi itd.....Ima super kafica i restaurana, koji nisu skupi....Puno ljudi iz svega svijeta, cuo sam da ima sada tamo i neki srbin neki kafic...ali nije stoposto....Pazi na vodu(ja sam dobio infekt u trbuh, stvarno sam najebo...:)))..)...ima bakterija i u moru.....Puno uzitka......Rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted December 29, 2004 Author Share Posted December 29, 2004 Hvala na savjetima... Da idemo na all inclusive jer je 1200 EUR za 2 tjedna - sto mi se cini full dobra cena za avion, hotel, hranu, alkohol,..! (da sam otisao na smucanje u franciju to bi kasirao barem 700 za 1 tjedan). Ako je jos netko zainteresiran neka se javi, mislim da ima jos mjesta. Smjestaj je prva liga i odmah je na plazi (navodno samo 300m od Laureal Eastman sole) na windsurf plazi. Idema na all inclusive da ne moram misliti na hranu. Ide cijela ekipa iz hrvaske (windsurf ekipa - jebi ga ipak je nas samo 5-10 kitera). Ide nas 10ak. @Rockskoji centar je boljsi za solu (jeftiniji/kvalitetniji)? Ide Petra i jos jedan zacetnik pa im ja kao moram rijesiti najbolji deal za solu. Laureal poznajem sa KPWT/PKRA evenata ali nisam siguran da e ona biti tamo u to vrijeme. Kako si pokupio te bakterije i sto ti je tocno bilo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocks Posted December 29, 2004 Share Posted December 29, 2004 Laurel je u februaru ove godine uzimala 90 dolara za 3 sata ucenja - ucitelj + wipika oprema.....Za Kitebeach pa neznam tacno, ali prije je stoposto bilo skupljije od Laurel...Laurel ima malo manje sredjen centar i nije tako profitno usmjerjena..Znaci imao sam proliv od 5 dana boravka....Uzimao sam uglje i ljekove protiv proliva, ali mi nije islo nazad..Uvjek malo serkas al osjetis se normalno.Posle 14 dana sam u jutru osjetio uzasni bol u prjedelu dunjeg trbuha...Od 12 do pola jedan posilje podne mi se dignula temperatura is 37 na 39.9(!!)...Dobio sam groznicu, moja djevojka odmah zvala ambulantu, dosli sta dvojica doktora, dobio sam infuzijo i antibiotik u guzu.Infuziju zato, jer sam izgubio puno vode i soli zbog proliva.Doktorica mi je rekla, da je velika mogucnost, da sam dobio bakterijo u moru, je se sva pizdarija(fekalije, odpat) iz hotela baca u more. Za jedan dan bio sam dobar, dobio sam tablete i JEDVA sredio preko telefona na CORIS non-stop service u Sloveniji, da su oni platili..Jer bi me dosao ovaj tretman oko 200 dolara!!! Dakle za Coris znam, da mogu da rade dobro...Ali jebeno je dobiti poziv za europu..Tel.linije su lose.....LP Rox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted December 30, 2004 Author Share Posted December 30, 2004 uuuuffffff...!!!! Ja uzimam zdravstveno osiguranje 100% i inace ali sad vidim da bez toga ne gre.... Dobro.. hvala na savjetu. kontaktirati cu Laureal i vidjeti s njom. nego...vozis F.One? Ili ti je samo lepa slika? LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocks Posted December 30, 2004 Share Posted December 30, 2004 vozim F-one, ali to nisam ja nego Malik Buchenafa, kad je jos vozio za fone.....ali super mi je avatar, posto ima i rider i kite unutra.....Lp...rox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted December 31, 2004 Author Share Posted December 31, 2004 Znam, pa poznajem momka!Ta je slika bila i na reklami za Audi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts