dr.lojz Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 A gre gdo,snega je se nekaj,veter obljubljajo SZ,pol je to to.....Al klasika, al pa Ratece motel Kompas na meji!Vidmo zvecer kaj je blo!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2004 Share Posted November 22, 2004 A gre gdo,snega je se nekaj,veter obljubljajo SZ,pol je to to.....Al klasika, al pa Ratece motel Kompas na meji!Vidmo zvecer kaj je blo!dr.lojz no???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 22, 2004 Author Share Posted November 22, 2004 Ne bit nestrpni.....Sezona se je zacela v velikem slogu!Sneg poledenel, vetra dost, stimunga odlicna!Definitivno smo prevetril opremo in telesa!Priporocam se razvedrilno kopanje v Aqua centru in pico pri Kotniku!http://www.seajump.com/news/insidenews/Ratece-20_11_04%20(9).JPG http://www.seajump.com/news/insidenews/Ratece-20_11_04%20(7).JPG http://www.seajump.com/news/insidenews/Ratece-20_11_04%20(4).JPG http://www.seajump.com/news/insidenews/Ratece-20_11_04%20(21).JPG http://www.seajump.com/news/insidenews/Ratece-20_11_04%20(20).JPG http://www.seajump.com/news/insidenews/Ratece-20_11_04%20(19).JPG http://www.seajump.com/news/insidenews/Ratece-20_11_04%20(18).JPG http://www.seajump.com/news/insidenews/Ratece-20_11_04%20(17).JPG Za vasdr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Mi na Rabu pa nismo dočakal vetra... No, smo se pa drgač zabaval, zdej že kr tradicionalno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Plaza zgleda super. Kje pa je to tocno in na kaj se vozi? Burja, jugo... LP Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 To je rajska plaža. Bi šlo na oboje samo je refulasto. Pa podlaga je dost trda samo na jesen/zimo/pomlad. Maš pa še druge peščene plaže ki so boljše (Kampor, Eufemija, Supetarska Draga) in Lopar, lepši veter, vendar, al piha 90° na ali iz obale (odvisno na kero greš - Kampor in Eufemija so si obratne, prav tako Sup. Draga in Lopar), no pa manjše so... sam ni nobene panike z dvigom kajta. Plaza zgleda super. Kje pa je to tocno in na kaj se vozi? Burja, jugo... LP Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 zdravo zdravo..lepo da otvorili in kako vreme je blo oz. veter.kok kvadrature ste v ratečah vozili, ker vidim da tale best ni majhen..pihalo je menda kar uredu.po radiu so kr opozarjal..če je blo to ta dan ja. pa kok refulov je blo........edinole moti me podlaga, precej "lepa" za bodydrag in padt. lp tadej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry_d Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Zacel smo z 16m2 in kmal premenal tubase za foile tko da so bli v zraku en 10m2, dva 6m2 in en 5m2. Pihalo je kr vredu sicer refulasto ampak se je dal vozit,pa kaksen skokec je tud bil mogoc vendar pretirano pa ne. Podlaga super pomrznjen sneg ker če bi bil celc ne vem kolk bi blo uživancije. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 e hvala ja..sem vidu ja da tvoj best u zraku....a pol pa foili dalje.. ..sicer ne vem no ..nomam z njimi izkušenj ful, me pa zanima kaj ma toliko bolje performance...da je bolši za sneg. ja celca pa useen dobrodošlo nekaj..vsaj zgoraj odmrzneno :D če ne boooli..pa saj pomoje se vidi na telesu zvečer...nekaj plavega. lp tadej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry_d Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Vsa fora je v tem da si mal bol samostojen ne potrebuješ pomočnika ko ti kajt pade na tla. S tubo si mrzel ko je enkrat na glavo obrnena na tleh. Ksne druge prednosti pa jest za enkrat še nisem opazu na foilih.Celc vsekakor je dobrodošel ampak če voziš svojo špuro ko pa rata razrito pa noge bolijo. Pri trdonji tega ni. Sicer pa na bombico ni nikjer prijetno skakat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Lahk daš en štrik na zadn konc kajta pa maš reverse launch. 5ti štrik bom pa letos sprobu na snegu da vidim kak se obnese... Ja pa foil je lažji in lažje leti v slabih pogojih... Pri kok vetra pa je 16tka odpovedala? Vsa fora je v tem da si mal bol samostojen ne potrebuješ pomočnika ko ti kajt pade na tla. S tubo si mrzel ko je enkrat na glavo obrnena na tleh. Ksne druge prednosti pa jest za enkrat še nisem opazu na foilih.Celc vsekakor je dobrodošel ampak če voziš svojo špuro ko pa rata razrito pa noge bolijo. Pri trdonji tega ni. Sicer pa na bombico ni nikjer prijetno skakat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ja jerry se mi zdelo da kaj več ni prednosti..sem pa opazu ja ko pade tuba na sneg..adijo kajtanje.. doberdan živnčna vojna s relouncham. hehe hja no sorško polje si fural že kaj...med škofjo loko in kranjem...ti povem dela na velik vetrov..tko da čakam sneg. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry_d Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Lahk daš en štrik na zadn konc kajta pa maš reverse launch. 5ti štrik bom pa letos sprobu na snegu da vidim kak se obnese... Ja pa foil je lažji in lažje leti v slabih pogojih... Pri kok vetra pa je 16tka odpovedala? Vsa fora je v tem da si mal bol samostojen ne potrebuješ pomočnika ko ti kajt pade na tla. S tubo si mrzel ko je enkrat na glavo obrnena na tleh. Ksne druge prednosti pa jest za enkrat še nisem opazu na foilih.Celc vsekakor je dobrodošel ampak če voziš svojo špuro ko pa rata razrito pa noge bolijo. Pri trdonji tega ni. Sicer pa na bombico ni nikjer prijetno skakat. Včeraj smo bli na obertauernu pa so avstrijci vozil tubaše jl z petim strikom vendar nobenga nisem vidu da bi ga uporabu pri pobiranju so mogl lih tko imet pomagača. Pa ne vem kolk je blo vetra nismo mel merilca, 16-ko smo zamenal vmes med pavzo da smo še kej druzga sprobal mislem pa da se jo je dal skoz vozet. Ted sorškega polja še nisem sprobal smo se pa že menil da bi ga ko pade prvi sneg. S kje pa si ti? Kje pa maš namen vozet na sorškem polju. Lohk bi se skupaj kej namenil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ted sorškega polja še nisem sprobal smo se pa že menil da bi ga ko pade prvi sneg. S kje pa si ti? Kje pa maš namen vozet na sorškem polju. Lohk bi se skupaj kej namenil. ...hja sem pa iz škofje loke...pod Izijem doma, poljanska c. sorško polje pa vozim že kaki dve leti pa zlo dobro če pravi veter in sneg. kar pa težko najdti skupaj. če pa ni vetra pa "board draging"za avtom,sam hitrosti so vrtoglave :D . vse pa se dogaja ko iz sp. bitenj zaviješ, če greš proti kranju levo na doooolgo asfaltirano ravnino. lahko bi se kdaj zmenil ja..več nas je bolše je ..lp tadej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry_d Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 No se pol sva se pa že srečala. Jest sem za da se skup dobimo ko pade prvi sneg. Sorško polje je bistveno bližje kot lesce kot pa praviš da je tud veter ugoden je pa sploh zakon. No sej glede board draginga smo pa tud mi sreden del poljanske doline že marskej dosegl :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ej ted poklič da se vidmo pa če bo veter alpa ne :) se bomo pa dregal! Sam še sneg rabmo!!! :burn burn Ej Diddl pa to bi se lahk tud tam pr teb!! Ted sorškega polja še nisem sprobal smo se pa že menil da bi ga ko pade prvi sneg. S kje pa si ti? Kje pa maš namen vozet na sorškem polju. Lohk bi se skupaj kej namenil. ...hja sem pa iz škofje loke...pod Izijem doma, poljanska c. sorško polje pa vozim že kaki dve leti pa zlo dobro če pravi veter in sneg. kar pa težko najdti skupaj. če pa ni vetra pa "board draging"za avtom,sam hitrosti so vrtoglave :D . vse pa se dogaja ko iz sp. bitenj zaviješ, če greš proti kranju levo na doooolgo asfaltirano ravnino. lahko bi se kdaj zmenil ja..več nas je bolše je ..lp tadej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 A je to blizu Fazerja k avto spojlerje dela? Tam sem lani vidu dva s staro dobro Wipiko Classic furat k je še blo neki snega... vse pa se dogaja ko iz sp. bitenj zaviješ, če greš proti kranju levo na doooolgo asfaltirano ravnino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 No se pol sva se pa že srečala. Jest sem za da se skup dobimo ko pade prvi sneg. Sorško polje je bistveno bližje kot lesce kot pa praviš da je tud veter ugoden je pa sploh zakon. No sej glede board draginga smo pa tud mi sreden del poljanske doline že marskej dosegl :D no vela ja, ko pade pa veter ali pač ne (draging) se tule slišmo in dobimo. pa podremo še rekorde od lani hehe. no ja joke. sicer pa tam ravnina in pa en avto rabiš mal močnej pa zadeva zanimiva. tam gor pa tud vem da ste norci pravi ja :D ja govoril apa sva ja..na pelješcu letos...sam pač nisem vedu če veš ker..ker polno folka te obletavalo. lp tadej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 A je to blizu Fazerja k avto spojlerje dela? Tam sem lani vidu dva s staro dobro Wipiko Classic furat k je še blo neki snega... vse pa se dogaja ko iz sp. bitenj zaviješ, če greš proti kranju levo na doooolgo asfaltirano ravnino. he he ja ja gigi to je to ja blizu fazerja..pa dva classica ja. jaz pa kolega. classic ruls hehe, no bil je carski. en rdeč in belordeč...komi čakam na nasledne zabavne dneve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry_d Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 No se pol sva se pa že srečala. Jest sem za da se skup dobimo ko pade prvi sneg. Sorško polje je bistveno bližje kot lesce kot pa praviš da je tud veter ugoden je pa sploh zakon. No sej glede board draginga smo pa tud mi sreden del poljanske doline že marskej dosegl :D no vela ja, ko pade pa veter ali pač ne (draging) se tule slišmo in dobimo. pa podremo še rekorde od lani hehe. no ja joke. sicer pa tam ravnina in pa en avto rabiš mal močnej pa zadeva zanimiva. tam gor pa tud vem da ste norci pravi ja :D ja govoril apa sva ja..na pelješcu letos...sam pač nisem vedu če veš ker..ker polno folka te obletavalo. lp tadej No sej tko vem ker si sam res pa nisem vedu da se skrivas pod nick nameom ted. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 aja no ja pač res nisem mel kake izbire oz. še iz drugih forumov.mam kar povsod istega.. sem pa zdaj s tilnom govoru..da si se oglasu tam mal ravn danes :( :( ..pri kranjcu...bodo zrihtal, hehe. lp se kaj vidmo beremo, da furamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerry_d Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ja kasne sreče res nimam pol je pa treba mal naokrog :( :( Se beremo!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 eh del športa, sploh pozimi...treba mal naokol pol če gre kaj narobe. ej če dobro pogledaš , skor ni junaka s celim kajtom...se beremo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 JP! Sam če se ne motim si ti takrat furu, jaz sm pa s kolegom govoru. A je to blizu Fazerja k avto spojlerje dela? Tam sem lani vidu dva s staro dobro Wipiko Classic furat k je še blo neki snega... vse pa se dogaja ko iz sp. bitenj zaviješ, če greš proti kranju levo na doooolgo asfaltirano ravnino. he he ja ja gigi to je to ja blizu fazerja..pa dva classica ja. jaz pa kolega. classic ruls hehe, no bil je carski. en rdeč in belordeč...komi čakam na nasledne zabavne dneve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 a veš da mogoče ja...kaj vem ..čaki a ti si un k je bil..pa mel s sabo tud eno wipiko classic rumeno....kokr je kolega reku...da si u debati omenju. če si bil ti ja. jah svet je majhen ja... no slovenija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts