Kajterka Posted April 28, 2003 Share Posted April 28, 2003 Pozdrav! Vidim,d a ogromno razpravljate o jezeru Neusiedler, pa me zanima v čem je prednost tega jezera pred odhodom na morje, ki je tudi štajercem skoraj bližje kot jezero Neusiedler See. Če upoštevam,da je treba obvoziti skoraj vso jezero, da prideš na cilj... Ali pa obstaja tudi več različnih lokacij za vožnjo.... me zanima, ker sem slišala, da je to v bistvu naravni rezervat. Torej??? LP Vali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted April 28, 2003 Share Posted April 28, 2003 Draga Kajtvalierka!Neusidler je poleg Garde zibelka kajtanja v Evropi. Na teh spotih se je kjtalo se preden si ti slisala za sport!Kraj Potensdorf je na vshodni strani in je "BIL*" popularen za kajtanje do lanskega leta. Nesrece in posledicno prepovedi so udarile tudi ta spot!Prednost jezera je plivina, stojis lahko celo jezero, maximalna globina je 2.5m tam nekje na sredi bolj severno juzno na zahodni strani!!*Danes lahko kajtas samo 200m od obale v Potensdorf-una Nord Strand-u!Vstopnina je ~4€ in se toliko za opremo.Drugje ni mogoce kajtat! Amen!Priporocam Gajsevce, tam je bolj po domace....... Primoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted April 28, 2003 Author Share Posted April 28, 2003 Ja tam pa je zelo po domace, ce je se tako, kot takrat, ko sem bila tam s surfom... Baje zdaj zopet dela pupa?! Ajde Mej se!!! V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrFr Posted April 28, 2003 Share Posted April 28, 2003 Podersdorf, ne Potensdorf.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted April 28, 2003 Author Share Posted April 28, 2003 ja dobro,d a se nisem sla, ker ne bi imela pravega kraja in en bi nasla... Danke! LP V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts