janez Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 a je kje kak video na spletu kjer lahko vidiš kako to počnejo začetniki, ne samo profesionalci, ali pa kak video za začetnike (ne tist od "kajterke#)lp, janez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawrence Posted October 30, 2004 Share Posted October 30, 2004 seveda maš... na emule maš 101 video, boost-kitesurfing-instruction, learn to kiteboard with cristopher tasti ipd. to je to. če si začetnik ti vseeno priporočam da ti en pokaže oz. nek tečaj... veliko sreče, pa lep pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted October 31, 2004 Share Posted October 31, 2004 Complete guide... poglej P2P... Maš tud link do trailerja na forumu, mal poišči. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janez Posted October 31, 2004 Author Share Posted October 31, 2004 hvala za tole bom pogledalpoleg tega pa me zanimajo dejanske težave ki jih imajo ali ste jih imeli ko ste začeli kajtatker je ponavadi na teh posnetkih vse idealnodostikrat handlam na domačem polju in ko naletim na kakšne težave jih rešim tako da se sprehodim do kajta lepo razvozlam vrvi pa znova štartam, ker pa nisem ravno peter mankoč ali martin strel ne vem kako bi vse to preplaval v vodizato me zanimajo kakšni realni posnetki da bi se naučil (mogoče še kdo) kaj na tujih napakah, ker vem da bo mojih še vedno dovolj lp, janez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 1, 2004 Share Posted November 1, 2004 Hja, probleme in napake je in bo mel še vsak od nas... Ko boš mel kakšno konkretno vpr. pa kar na plano, ti bomo rade volje pomagali - če bomo znali seveda :) hvala za tole bom pogledalpoleg tega pa me zanimajo dejanske težave ki jih imajo ali ste jih imeli ko ste začeli kajtatker je ponavadi na teh posnetkih vse idealnodostikrat handlam na domačem polju in ko naletim na kakšne težave jih rešim tako da se sprehodim do kajta lepo razvozlam vrvi pa znova štartam, ker pa nisem ravno peter mankoč ali martin strel ne vem kako bi vse to preplaval v vodizato me zanimajo kakšni realni posnetki da bi se naučil (mogoče še kdo) kaj na tujih napakah, ker vem da bo mojih še vedno dovolj lp, janez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts