Polonca Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 (edited) Hallowind 2004 Tekme v kajtanju NE BO - ocitno glede na slabe izkusnje iz prejsnjih let :D Hallowind 2004 – 5th edition 28.10. opening party with banquet 21h 29.10. Formula windsurf and freestylelast registration 10 h skippers’ meeting 10 30 hfirst possible start 11 h rock concert ANTI TODOR (pu)OPROSTIBLE (ši)PASMATERS (pu)DJ and NIKOLOVSKI KLAN (pu)Concerts start at 21 30 h 30.10. Formula windsurf and freestyle skippers’ meeting 9 30 hfirst possible start 10 h mountain bike dual first start 11h rock concert PAVEL JAZBEC CREW (pu)HLADNO PIVO (zg)Concerts start at 21 30 h 31.10. Formula windsurf and freestyle skippers’ meeting 9 30 hfirst possible start 10 h free climbing qualification 11 h skate boarding contest 13 h free climbing finals 18 hclimbing for public 21 h party Club Imperial 1.11. reserve daylast possible start for any discipline 15 hclosing ceremony Edited October 20, 2004 by Polonca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 No Comment.... LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Luka, a nisi ti to včasih (no ne tok nazaj) organiziral? Zdaj te ni več zraven? No Comment.... LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 Eh da... Hallowind je jedna ruzna pravlica/prica. One godine sam ja bio u organizaciji, pun entuzijazma i ideja. Nakon te prve sezone dogovorio sam sa organizatorima (Borisom i ekipom) da mogu nabaviti sponzore i jos vise pridonjeti (sponzori, mediji,..) Tako sam ja (budala) pronasao veliko denarja od strane mnogih brandova (RedBull, Vans/Oakley, ...+druge velike kompanije) vec prije ljeta. Cijeli event bi bio pokriven! CIJELI! Vse po financijskom pitanju Hallowinda je bilo rijeseno (by the way, oni tada nisu imali niti jednog sponzora). Problem je bio u tome sto su momci htjeli sve to BREZPLACNO! Kao "..hvala puno bas si prijatelj ...". Jako puno sam vremena i truda potrosio i smatram da nije u redu da netko drugi na tome okrene sav novac. Ja odradim 90% posla, a oni uzmu 100% profita! Lijepa kombinacija, zar ne?! No umjesto da se vse dogovorimo kao ljudi, momci su poceli igrati jako prljavo. Nakon toga je uslijedila pizdarija, sponzori koje sam dogovorio su se povukli (neki ostali ali pod puuuuno losijim uvjetima) jer su momci unistili kredibilitet event-a.... i kraj price... Da skratim, ispalo je sranje, i umjesto velikog event-a sa prebogatim prize money-om danas se jos uvijek dijeli mali novac. + nema vise kite-a. Bas steta jer je event mogao biti predobar! To je uvijek tako kad se denar umijesa. Sto je bilo prosle godine - to morate vprasati Gorana! LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grega Posted October 24, 2004 Share Posted October 24, 2004 Enako mislim jest(kar je rekel Luka).In upam da se bodo koncno nehal j... med sabo vsi ki to pocnejo in naredili nekaj za dvig levla na kiteboard sceni v SLO in HR.Vsi se mamo lohk zakon pa se kej dobrga nardimo tako za kite kot tudi za sportni turizem nasplosno.Lp...Grega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Eh da... Hallowind je jedna ruzna pravlica/prica. One godine sam ja bio u organizaciji, pun entuzijazma i ideja. Nakon te prve sezone dogovorio sam sa organizatorima (Borisom i ekipom) da mogu nabaviti sponzore i jos vise pridonjeti (sponzori, mediji,..) Tako sam ja (budala) pronasao veliko denarja od strane mnogih brandova (RedBull, Vans/Oakley, ...+druge velike kompanije) vec prije ljeta. Cijeli event bi bio pokriven! CIJELI! Vse po financijskom pitanju Hallowinda je bilo rijeseno (by the way, oni tada nisu imali niti jednog sponzora). Problem je bio u tome sto su momci htjeli sve to BREZPLACNO! Kao "..hvala puno bas si prijatelj ...". Jako puno sam vremena i truda potrosio i smatram da nije u redu da netko drugi na tome okrene sav novac. Ja odradim 90% posla, a oni uzmu 100% profita! Lijepa kombinacija, zar ne?! No umjesto da se vse dogovorimo kao ljudi, momci su poceli igrati jako prljavo. Nakon toga je uslijedila pizdarija, sponzori koje sam dogovorio su se povukli (neki ostali ali pod puuuuno losijim uvjetima) jer su momci unistili kredibilitet event-a.... i kraj price... Da skratim, ispalo je sranje, i umjesto velikog event-a sa prebogatim prize money-om danas se jos uvijek dijeli mali novac. + nema vise kite-a. Bas steta jer je event mogao biti predobar! To je uvijek tako kad se denar umijesa. Sto je bilo prosle godine - to morate vprasati Gorana! LukaB Balkane, balkane, moj!al kok ze gre tista.......http://www.cdsee.org/pdf/crossing_perspectives_balkans.pdf dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Upam , da se vidimo. Nekaj kaže, da bo celo pihalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 ja, prva odprava z naše strani gre že v četrtek dol :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Jaz pridem lahko komaj v petek zjutraj,,, pa ostanemo do ponedeljka zvečer...Kdo vse gre s tabo kitemen? :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 V petek greva Cigi in jaz po 14.00, v četrtek gresta Bito in Domen,v soboto pa baje pride Stane,tako da bo MERLOTKITE TEAM z ustanovnimi in pridruženimi člani lahko proslavil prvo obletnico :D :D rojstni dan : alcoholic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts