lawrence Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 F-ONE HW² 9m² , 2004 model, nov, še zapakiran...Windrange: 18>30 vozlov Narejen za izredno neprijazne pogoje - torej za sunkovit in nekonstanten veter. Odlično absorbira sunke, zaradi sedmih strutsov super drži obliko in je z njim absolutno nemogoče prehitet vetrovno okno (hindenburg free). Skratka - odličen kite za burje in nestabilne pogoje, ki so sedaj zelo aktualni ;) Na ravnem pa itak pele ko formula. Zraven so 24+3 metrski štriki (jap, podaljševanje je zelo simpl), nov karbonski bar s LFSS safety systemom, dvosmerna pumpa z aluminijastim nosilcem in zelo praktičen in udoben razširljiv nahrbtnik za kite, v katerga lahko stlačite kite tudi če je spuščena samo glavna tuba (recimo da je treba hit pospravt). Sam sem z njim bicikliral naokol, tako da ne govorim na pamet ;) Razlog prodaje: do tega pa pride, če nekomu stvar priporočiš, zanj založiš denar in se na koncu premisli... Ostaneta ti pa dva ista kajta. Torej prodajam robo ki jo svetujem drugim in uporabljam sam, in ne zato da bi se znebil škart robe. Cena za celoten komplet izredno ugodnih: 750 € Še specifikacije: http://www.kiteshop.ie/power/spec_hw.html (kot zanimivost poglejte še ceno) GSM: 041 / 260 623 (Lovro - 24/7) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawrence Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Zaradi tistih, za katere je cena previsoka (erik, anže...) je cena zmenjeno znižana na 670 €. Èe vam pa to ni v redu cena pol nej me pa koklja brcne. Pokličte me še enkrat, ker nimam cifer... Al pa email: tarzan@ilanium.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts