3g Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Tele Ho! Na podlagi čudovite izkušnje iz sobote, ko sem se z twintipom pobijal, in nič orcal, kasneje pa zajahal Mutanta sem se odločil da menjam opremo. tisti ki ima kakšnega direkciaonala na zalogi - menjam za twintip dilo..Èuf, hvala ker si mi "odprl oči"... lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spider Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Tele Ho! Na podlagi čudovite izkušnje iz sobote, ko sem se z twintipom pobijal, in nič orcal, kasneje pa zajahal Mutanta sem se odločil da menjam opremo. tisti ki ima kakšnega direkciaonala na zalogi - menjam za twintip dilo..Èuf, hvala ker si mi "odprl oči"... lp3g jest vozm naish stubbie TT 115 cm pa mam zmeri "probleme" s preveč višine..........lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cufo Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 ME veseli da si saj upal poskusit. Mau treninga pa UUU.Mutant Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Tele Ho!Na podlagi čudovite izkušnje iz sobote, ko sem se z twintipom pobijal, in nič orcal, kasneje pa zajahal Mutanta sem se odločil da menjam opremo. tisti ki ima kakšnega direkciaonala na zalogi - menjam za twintip dilo..Èuf, hvala ker si mi "odprl oči"...lp3g Na dan 12-10-04 ko se nimamo uradnih rezultatov volitev,se dogaja da akterj ze prestopajo med parlamentarnimi skupinami!JESEN BO SE BURNA in BURJINA!Graje in pohvale vredno, vendar se bojim da bo Premieju zelo tezko sestaviti TT vlado! Kot vedno bodo najtrsi oreh " modrocarji" z njihovim programom za prihodnost. Vse kaze da bo skupina katera se vedno obraca po nacelu "crednega nagona" tudi torat prevladala! Glede zadnjega prestopa bi poudaril da me niti ne preseneca, glede na to da gospod poslanec 3G uziva vse radosti zivljenja z free peto! Kar pomeni da na strani TT ni uspel najti svoje pozicije in tezisca!Seveda bomo vsezkozi spremljali dogajanje in Vas seveda obvescali! Za Vasdr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoneRider Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Kaj si rekel mutant? Ful dobr? :D Šport naj bi šel naprej in ne na.....!!!! To je samo starinski pripomoček unih smotanih surferjev ki se nikakor niso mogl navadit na TT. Naj te ne zapeljejo surferski špijoni. Še mal pa boš začel srfat. Tam lohk orcaš že na 5 vozlov, he he. Pa ful stabilne dile so. To itak dela samo (še)Naish k ma 100 let surfanja v genih. Ne se hecat. To res ni hardcore. A zdej boš pa prestopal k stari ata? Ja res se lohk pelješ boljš v veter. Sploh če je slab. Veš najbrž zakaj je tako, ampak te isti razlogi zavirajo 50% stvari ki jih TT omogoča. Pa sej že vse veš. Te bo že minilo. Èakaj na boljši veter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Prilika za vse "imetnike starinskih pripomockov AKA smotani surferji AKA star ata": tudi jaz menjam TT dilo (SS SX 141) za kateregakoli mutanta, ce ima kdo Naisha se toliko boljse. Mozne vse variante, doplacilo z ene in druge strani, 1:1 menjava, ... Damjan P.s.: Tudi rabljen mutant bo OK!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted October 15, 2004 Author Share Posted October 15, 2004 Tele Ho! Na podlagi čudovite izkušnje iz sobote, ko sem se z twintipom pobijal, in nič orcal, kasneje pa zajahal Mutanta sem se odločil da menjam opremo. tisti ki ima kakšnega direkciaonala na zalogi - menjam za twintip dilo..Èuf, hvala ker si mi "odprl oči"... lp3g jest vozm naish stubbie TT 115 cm pa mam zmeri "probleme" s preveč višine..........lp Ne, res, jaz sem se naveličal TTja. monolično, brezveze, drajsanje sme pa ke. skočiš pa lahko lih tolk k z mutantom. res je zakon. pa še skoki so višji. zdi se mi da so mutant dile tudi ful močnejše, in to lahko podkrepim tudi iz prakse: nisem še vidu zlomljenga mutanta zaradi prevelikega/visokega skoka, tvintipa sem pa že sam zlomu... jest menjam. lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkoman Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 3g, kako gre pa na obratih? vedno delaš skok in obračaš dilo, al voziš 'narobe' al toeside...? peter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocks Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Kaj si rekel mutant? Ful dobr? :D Šport naj bi šel naprej in ne na.....!!!! To je samo starinski pripomoček unih smotanih surferjev ki se nikakor niso mogl navadit na TT. Naj te ne zapeljejo surferski špijoni. Še mal pa boš začel srfat. Tam lohk orcaš že na 5 vozlov, he he. Pa ful stabilne dile so. To itak dela samo (še)Naish k ma 100 let surfanja v genih. Ne se hecat. To res ni hardcore. A zdej boš pa prestopal k stari ata? Ja res se lohk pelješ boljš v veter. Sploh če je slab. Veš najbrž zakaj je tako, ampak te isti razlogi zavirajo 50% stvari ki jih TT omogoča. Pa sej že vse veš. Te bo že minilo. Èakaj na boljši veter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grega Posted October 25, 2004 Share Posted October 25, 2004 Zlomljenega mutanta boš res težko našel, saj tudi na cesti težko najdeš pokvarjenega fička ali bolho!!! To so oldtimerji 3g, ki pa jih najdes prenovljene in na novo obdelane v majhnem stevilu tudi pri nas, le da ljudje pazijo na njih zaradi starinske vrednosti. Lp...Grega P.S.: a na pomolu v marini tud tolk drsi kot na TT? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted October 27, 2004 Author Share Posted October 27, 2004 3g, kako gre pa na obratih? vedno delaš skok in obračaš dilo, al voziš 'narobe' al toeside...? peter treba se je naučit obračat. ni čist easy, zato se pa razni gibalni kreteni tega ne upajo probat. da se pa tud kontra zelo lepo peljat. Za naše razmere se mi zdi res fajn mašinca.... lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoneRider Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 2 leti in pol kasneje.....a še kdo od vas zgoraj vozi mutanta? No, če se bo najdu kdo....si lahko zraven omisli še old school kite KLIK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts