Samo Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Kako je kaj tam z vetrom v začetku novembra?Se da jesenske vetrove-jugo,burja primerjat z Bolom,Pelješcem?Termike takrat verjetno ni več.Je že kdo sploh bil tam novembra? LP Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Jugo poleti tam ne piha ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Pol misliš,da je zdaj jeseni brez veze tja dol hodit? Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Po moje da se ne splača, edino če imaš veliko srečo.Bolje Pelješac tam vsaj potegne jugo in drugo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Sicer pa tudi jaz iščem eno lokacijo za konec oktobra.Ima kdo kak predlog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Sicer pa tudi jaz iščem eno lokacijo za konec oktobra.Ima kdo kak predlog? Kokice, cips, tekoca hrana, topla odeja in DVD, npr. "Rip in 5"MTB in na travnik,dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Mislim,da je Pelješac konec oktobra dosti boljša opcija kot kokice ali domači travniki.Sam hodim tja v tem terminu že več let zapored in sem povprečno od sedmih dni vsaj pet dni na vodi.Zanima me če v Ulcinju dela sam termika? Samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Dela termika s tem da mora pihat maestral drugače ni nič. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Sicer pa tudi jaz iščem eno lokacijo za konec oktobra.Ima kdo kak predlog? Kokice, cips, tekoca hrana, topla odeja in DVD, npr. "Rip in 5"MTB in na travnik,dr.lojz Lojz, tole je pa mal tumač! konec oktobra je kjerkoli drugje bolje kot doma s kokicam. imaš lepe burje, imaš lepe juge, qwa še češ, pr nas dost boljš od tega ni nikol!! pa ne bit pussy pa razpravljat na temo kolk zebe in kolk ne zebe - če maš ta pravo opremo ti je lahko še full vroče :) lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraganS Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 ... ja vpraste tavecga frika s tm: info@kitesfera.si Jerneja Privska... on bi edini tocno lahko vedel kaj se dogaja novembra tm dol. LPDS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts