FrFr Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 Oj! Znana lokacija: Porto Pollo Tokrat sem ostal na severu Sardinije, saj zaradi 5 mesečnega dojenčka dodatna pot na jug ni prišla v poštev.(Chia)Cena apartmaja 400 eur za 14 dni.Veter: večinoma neverjetno konstantnih 10-11 kts, 2 dni 16 kts, 1 dan okoli 25-30 kts.Ne ravno idealni pogoji za moja Arca, saj so se po vodi dričali tako Rhinoti 18/20, Scoop 17, CO2 17, X2 20 in vsi po vrsti masovno izgubljali višino. Enako jst z 1120 arc-om ampak prednost je bila na deski; 215 bidi od Bic-a. Kupil sem jo lansko leto za 70 eur( rabljeno seveda), saj nihče noče tako velikih dil okoli nosit. Ko pa sem ga posodil nemcu z 17 Scoop-om, je vozil upwind kot za šalo in to pri 10-11 kts. Skratka pri tako slabem vetru igra deska ogromno vlogo. Za močnejši veter se je izkazal 840 arc...Sem bil seveda edini z foili, tako da na žalost bomo očitno izumrli...Spot je bil tu itak že opisan; skratka veliko prostora, veter za 18/20 kajte(bo treba nabavit), idiličen otok.....Par slikc bom probal pripet v album.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2004 Share Posted October 5, 2004 matejček, najprej samo pohvale, ker si tastare arce zluftal :D :D :D škoda ker nisi stacka vozil, ker v 10-11 vozlih bi morala delat kombinacija 1120+840 kot šus tudi s kakšno manjšo dilo. sploh pa daleč od tega da bi moral mislit že na bridki konec peterlinovega klana.... saj se še kak junak najde vsake tolko časa :wink: px Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts