3g Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 No še pofočk z moje strani: Ližnjan, dva dni, na polno z 8 kami in 12kami. veter precej refulast. V soboto dopoldne so nekateri vozili tudi s 6kami... akterji na vodi: damjan, bojč, vRaNa iziroma bolje vrANA :) , Valter, Škorc, Èufar, komočar, jazst... akteji občasno na sicer pa ob vodi: slingshot TEAM MMG spot ne priporočam začetnikom, ker je dostop do vode in iz nje med obupnejšemi, brez prave asistence smrtno nevaren. Kajtanja je bilo v dveh dneh veliko, veliko je bilo dobrih skokoov in trikov. bilo pa je tudi kar nekaj nevarnih situacij na vodi. mogoče nebi bilo odveč če bi tisti, ki v šport vstopajo kdaj tudi opazovali kaj in kako se na vodi dogaja. velikokrat so bili napoti sami sebi in vsem ostalim na vodi. zares zelo zoprna reč, mene je večkrat pripravila do tega da sem šel ven iz vode ko so se na njej pojavili določeni osebki... lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts