LukaB Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Ovaj vikend na Sabunikama je bio kaos!!!!! Subota:- 30+knts sa refulima i do 50! Poskusio sam izaci ali kad te pogodi reful koji nosi prasinu od morske pjene (!!) nema spasa. Razbilo me... Nedjelja:- 20-30 knts sa refulima do 40! Opet je bila borba za zivot ali kad te pogodi reful onda je kraj! Bez security-a bi poginuo.... Total weekend kiteboarding time: 5minTotal kiteboarding session attempts: 2Total weekend self rescue time: 30 minTotal time watching windsurfers have fun: 2 days :-(((((( Inace, Maslenica i Paski most su bili zaprti! Neki windsurferi su bili overpowered sa 2.9(!!!) ali vecina je vozila 3.5-4.0m2. Kad bi dosao reful svi bi samo bacili jedra i pricekali da prodje...! Windsurfing oprema je letila na sve strane... Moje vprasanje svima koji uspjevaju hendlati ovakve uvjete - kako????? Da li je netko poskusio slicno...? Moj Fone HW2 9m2 je bio toooo big!! LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 ko prvo uzmešmanji kajt ? npr 5.0 ili 6.0 ? br3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 luda statistika. kako 3g kaže, a da je jo uvijek prejako rigaš gače. možeš i neke tanga-style stavit... :D x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Ma jasno za manjsi kite, ali se ne bi vozio sa 5m2 kad je pihalo "samo" 20-25knts. U svakom slucaju sad vem kako je to kad te zaista RAZBIJE!!! LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkoman Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Moje vprasanje svima koji uspjevaju hendlati ovakve uvjete - kako????? pivo, 0.33, 0.5... sve radi :D Da li je netko poskusio slicno...? Moj Fone HW2 9m2 je bio toooo big!! mnogo puta. probaj Laško ili Union umjesto Fone :wink: peter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Evo malo slika.... Deralo je u p**?"#""*E$"# materinu! Na zalost su samo windsurferi na slikama jer je bilo PREEEEMOCNO za kite! Opcija za specijalni kite Lasko velikost 0,33 je bila tema vikenda!!!! Imamo i snimke kako lete vse leti... oprema, boardbags,,... VSE!Ovo vise nije zajebancija..! LukaB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts