Jump to content

Flikanje tube z vakumom

lawrence

Recommended Posts

Danes sem se lotil spucat kajt od soli. No, nekako mi je ratalo, da je srednje tuba v svoji celici padla (in verjetno tudi navila) proti srednji tubi. Ko sem pumpal, je stvar počila - na srečo ravno na koncu tube (pol cm od roba) in sicer cca pol cm velka luknja...

Sedaj me zanima, če je mogoče stvar zaflikat preprosto tako, da zadevo vtakneš v vakumski varilnik, ali stvar ni zihr, in je bolje uporabit fliko.

To je to. Hvala za pomoč in nasvete že vnaprej...

P.S.: Kok koštajo sploh cca nove tube? cca, neodvisno od znamke...

Danes sem se lotil spucat kajt od soli. No, nekako mi je ratalo, da je srednje tuba v svoji celici padla (in verjetno tudi navila) proti srednji tubi. Ko sem pumpal, je stvar počila - na srečo ravno na koncu tube (pol cm od roba) in sicer cca pol cm velka luknja...

Sedaj me zanima, če je mogoče stvar zaflikat preprosto tako, da zadevo vtakneš v vakumski varilnik,

NOP ne dela zihr!

ali stvar ni zihr, in je bolje uporabit fliko.

YES flika je tista stvar

To je to. Hvala za pomoč in nasvete že vnaprej...

P.S.: Kok koštajo sploh cca nove tube? cca, neodvisno od znamke...

+-150€

dr.lojz

• 2 weeks later...

Ehm, tisto lepilo po katerem sprašujem... Je mogoče silikon?

Kolega vem da je mel nekaj podobnega, a je dobil zraven Wipike... Zanima me, če se stvar da kupit v OBI -ju ali podobni štacuni in kako bi prodajalcu razložil zakaj gre. Èe mu začnem od tub od kajta bluzit me bodo verjetno institucionaliziral ;)

S telim se bo dal ;)

http://www.mcnett.com/page.cfm?pageID=496

Ehm, tisto lepilo po katerem sprašujem... Je mogoče silikon?

Kolega vem da je mel nekaj podobnega, a je dobil zraven Wipike... Zanima me, če se stvar da kupit v OBI -ju ali podobni štacuni in kako bi prodajalcu razložil zakaj gre. Èe mu začnem od tub od kajta bluzit me bodo verjetno institucionaliziral ;)