mz Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 ali ima kdo izkušnje kako se obnese kiteboard z strapi kot wakeboard pri vlečenju z čolnom. Smučke nimajo strapov, zato me zanima kako je, če v tem primeru nimaš noge fiksno pripete.lpmz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 ali ima kdo izkušnje kako se obnese kiteboard z strapi kot wakeboard pri vlečenju z čolnom. Smučke nimajo strapov, zato me zanima kako je, če v tem primeru nimaš noge fiksno pripete.lpmz Obratno dela, kitedeska za colnom yes, wake na kajtu No!Tiso s smucko pa ne razumem kaj hoces, smuci za na vodo imajo vezi in oklenejo nogo podobno kot wake vezi??!!!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mz Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 no sej to sem mislil.na kitu nimaš vezi pa me zanima kako se vozi pri vlečenju z čolnoma so kake težave, namreč nimam izkušenj z kajtom samo z smučkami z vezmi seveda lpmz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Brez problema lahko probaš.Drugače je kr nekaj kolegov že zlomilo kite deske na polovico. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Da se BP :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 ali ima kdo izkušnje kako se obnese kiteboard z strapi kot wakeboard pri vlečenju z čolnom. Smučke nimajo strapov, zato me zanima kako je, če v tem primeru nimaš noge fiksno pripete.lpmz Obratno dela, kitedeska za colnom yes, wake na kajtu No!Tiso s smucko pa ne razumem kaj hoces, smuci za na vodo imajo vezi in oklenejo nogo podobno kot wake vezi??!!!dr.lojz zakaj pa wake na kajtu ne bi delalu?? kaj vse sem že jaz probal......samo še vrata od hladilnika niso prišla na vrsto, ampak ne vem zakaj z njimi v švoh vetru ne bi mogel downwindat?? px Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Ne saj dela samo kot sem ze enkrat napisal rabis bistveno vec batine da drsis!Misll sem pa predvsem na poceni nakupe wake desk /entry level/ 300€ + za kajtanje, v tem primeru to ne priporocam. Kamm doo ina neke wake po 50-70K z vezmi, kar pa toplo odsvetujem! Za na kajt so zanke in pika!Se enkrat wake ima prevelik roker, kot ste ze ugotovili X & comp, dela na kajti planka in nekaj flexa :D Podpiram vse poiskuse od mizarskih ostankov do vrat od friziderja pa se zank ne rabis ko lahko nogo zataknes za rocaj! /Gorenje, narejeno za prihodnost, pinfarina design// dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts