Jump to content

kiteboard kot wakeboard

mz

Recommended Posts

ali ima kdo izkušnje kako se obnese kiteboard z strapi kot wakeboard pri vlečenju z čolnom. Smučke nimajo strapov, zato me zanima kako je, če v tem primeru nimaš noge fiksno pripete.

lp

mz

Obratno dela, kitedeska za colnom yes, wake na kajtu No!

Tiso s smucko pa ne razumem kaj hoces, smuci za na vodo imajo vezi in oklenejo nogo podobno kot wake vezi??!!!

dr.lojz

ali ima kdo izkušnje kako se obnese kiteboard z strapi kot wakeboard pri vlečenju z čolnom. Smučke nimajo strapov, zato me zanima kako je, če v tem primeru nimaš noge fiksno pripete.

lp

mz

Obratno dela, kitedeska za colnom yes, wake na kajtu No!

Tiso s smucko pa ne razumem kaj hoces, smuci za na vodo imajo vezi in oklenejo nogo podobno kot wake vezi??!!!

dr.lojz

zakaj pa wake na kajtu ne bi delalu?? kaj vse sem že jaz probal......

samo še vrata od hladilnika niso prišla na vrsto, ampak ne vem zakaj z njimi v švoh vetru ne bi mogel downwindat??

px

Ne saj dela samo kot sem ze enkrat napisal rabis bistveno vec batine da drsis!

Misll sem pa predvsem na poceni nakupe wake desk /entry level/ 300€ + za kajtanje, v tem primeru to ne priporocam. Kamm doo ina neke wake po 50-70K z vezmi, kar pa toplo odsvetujem! 8)

Za na kajt so zanke in pika!

Se enkrat wake ima prevelik roker, kot ste ze ugotovili X & comp, dela na kajti planka in nekaj flexa :D

Podpiram vse poiskuse od mizarskih ostankov do vrat od friziderja pa se zank ne rabis ko lahko nogo zataknes za rocaj! /Gorenje, narejeno za prihodnost, pinfarina design//

dr.lojz