gw Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 sem popolni zacetnik in razmisljam o nakupu zmaja in wakeboarda. Je foil 8m2 primeren? Scasoma bi rad tudi splaval na vodi :wink: je to dovolj, al bom rabil vihar da se premaknem? Kako pa je s foilom v vodi ce se ti potopi? thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 Podobnih debat je blo na forumu velik sam poiskat jih morš... Kar se tiče velikosti, foila primerjaj s tubo glede na projekcijo in ne glede na flat... sem popolni zacetnik in razmisljam o nakupu zmaja in wakeboarda. Je foil 8m2 primeren? Scasoma bi rad tudi splaval na vodi :wink: je to dovolj, al bom rabil vihar da se premaknem? Kako pa je s foilom v vodi ce se ti potopi? thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 20, 2004 Share Posted August 20, 2004 sem popolni zacetnik in razmisljam o nakupu zmaja in wakeboarda. Je foil 8m2 primeren? Scasoma bi rad tudi splaval na vodi :wink: je to dovolj, al bom rabil vihar da se premaknem? Kako pa je s foilom v vodi ce se ti potopi? thanks Foil OK je gigi ze rekel kako in kaj,Wakeboard pa pusti na miru, raje si kupi eno second hand kite desko, ji je kar nekaj na forumu, poisci Wake lako vozis samo v ower situacijah, deska ma pac prevec rokerja in noce drset! Kajt deske o prilagojene sportu in delajo definitivno!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts