damjan Posted April 15, 2003 Share Posted April 15, 2003 Ojla, oba dneva se je kajtalo tudi v Monfalconeu. V ponedeljek zacne pihati "zares" okrog 3 ure popoldne, najprej v vodo z 14ko (in Pero z Lynom 11) a hitro postane premocno. Zrigam 9ko in se furam prakticno do noci, vetre nekje med 18-15 vozli. Danes zopet ob 14:30 v Mfcju, piha 20+ vozlov. Takoj 9ko na plano, v presledkih se vozim do 19h. Vmes pihne tudi 30+. Kar zanimivo :) Precejsna oseka, tako da je potrebno kakih 100m najprej pes do vode. Okrog 6h zvecer plima zalije notranji del zakiva v visini cca. 20-30cm, kar naredi sledece: zunaj valovi, vmes sandbank, znotraj nizka voda in popolni flat. Puter. Maslo. Kot na Floridi :) Sem vesel, da se je kajtalo tudi na Cerkniskem, ceprav je bilo v MFcju 18-20 stopinj zrak. Skratko, toplo. Upam, da se vidimo kaj v Lignanu na Kiteshowu konec tedna, za 1. maja pa na Bolu. LP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 ojla, Mene zanima če veš za kakšen urnik, plan poteka v Lignanu, normalno da bo odvisno od vetra, ampak če je kaj bi me zanimal :D Drugač pa smo, ups so tudi 15.4. fural na cerkniškem. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted April 16, 2003 Author Share Posted April 16, 2003 Kaksnega vnaprej pripravljenega programa ni. Ligano kiteshow bi sicer moral biti v Hurghadi, a so ga zaradi vojne v Iraku prestavili v Evropo. Gre pa bolj za druzenje in testiranje nove opreme. POmoje bo zanimivo, ce ne drugega, se bomo ucili kajtanja v guzvi :) LP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts