Jump to content

Kam greste čez PRVI MAJ !

Patrik

Recommended Posts

Poceni je glede na to da je v ceni letalo,hrana,spanje...

Kdo ti pa je rekel da je Bol poceni? 8)

Lani sem bil avgusta na Bolu, najem apartmaja za 14 dni za 2 osebi - 140000 sit .. pa seveda nekaj še moraš jest, prevoz te stane sigurno enih 15000 sit itd...

S tem , da je tam v juliju in avgustu totalna gužva in zelo težko štartaš na Zlatnem Ratu ... štartaš moraš pri surf& kite centru...

Plavanje do splava ( 4x4m velik splav) , zmaj je na obali , preden priplavaš do tja imaš štrike že zmotane... nič prijetnega...

:idea:

No no no... Ni vse ravno cisto tako na Bolu, vsaj ne okrog prvega maja...

Cene za apartmaje za 4 osebe (2 sobi, kopalnica, kuhinja) se gibljejo okrog Evro 300. Kar znese z vsemi ajde taksami in nategi malo pod 20kSIT/osebo - ni nekako pretirano.

Ce gres v apartma, imas kuhinjo, kar pomeni da hrana vsaj zajtrke imas lahko iz stacune, za vecerje je pa tako kot povsod: na Bolu, Hurghadi ali LJ - kolkor si privoscis, toliko pa zapravis.

Vetra je bilo lansko leto v 9 dneh (v istem obdobju) 8 dni cez 12 vozlov.

Edini "pain in the ass" je voznja, ki se res vlece :) Ampak to se ni nic proti Peljsecu ali pa recimo Crni Gori (Ulcinj), kjer sem bil lansko leto 2x, ko pa crknes! :) :)

Kdo bo vse na Bolu (razen mene)?

LP

Miha,

26.4.-3.5.

Ne bom pa stacioniral, ce ne bo vetra: bomo produzili do Peljesca, ce na Bolu ne bo.

Vprasanje bo, kaj se dogajalo z maestralom na bolu, saj je le ta odvisen od razlike v temperaturi morja in zraka, ki pa trenutno znasa okrog 5, 6 stopinj... Ravno ni predpogoj za kaksne huricane :) :) :)

No kakorkoli ze, v enem tednu se lahko se precej pogreje zemlja/zrak...

Patrik: ne bi bil rad general bo bitki, ampak ti mi pa moralo biti jsano, da so Augusta na Bolu cisto vse slovenske jare gospode (ki jih, kot si opazil ni malo :) ), in da se takrat izbere kaksno drugo destinacijo. Je pa tud res, da je bilo lansko poletje zaradi anticiklona na vecjim delom sredozemlja vse razjebano kar se "normalnega" vremena tice, vkljucno z vetrom ob obeh konci Jadranske obale.

LP.