Patrik Posted April 14, 2003 Share Posted April 14, 2003 (edited) Zanima me , če je vozil kdo v Hurgadi-Egipt , jaz namreč z prijateljem nameravam čez prvi maj v tisto smer... veter v Hurgadi:poglej sliko informacije dobrodošle... :wink: Edited April 21, 2003 by patrik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 Koliko € pride taka stvar:?: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted April 17, 2003 Author Share Posted April 17, 2003 stane te letalo + spanje+pol penzion ali polno, odvisno kaj bo last minute.. cca. 250 eu do 300 maksimalno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 pa to je ceneje kot Bol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted April 17, 2003 Author Share Posted April 17, 2003 Poceni je glede na to da je v ceni letalo,hrana,spanje... Kdo ti pa je rekel da je Bol poceni? Lani sem bil avgusta na Bolu, najem apartmaja za 14 dni za 2 osebi - 140000 sit .. pa seveda nekaj še moraš jest, prevoz te stane sigurno enih 15000 sit itd... S tem , da je tam v juliju in avgustu totalna gužva in zelo težko štartaš na Zlatnem Ratu ... štartaš moraš pri surf& kite centru...Plavanje do splava ( 4x4m velik splav) , zmaj je na obali , preden priplavaš do tja imaš štrike že zmotane... nič prijetnega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted April 18, 2003 Share Posted April 18, 2003 No no no... Ni vse ravno cisto tako na Bolu, vsaj ne okrog prvega maja... Cene za apartmaje za 4 osebe (2 sobi, kopalnica, kuhinja) se gibljejo okrog Evro 300. Kar znese z vsemi ajde taksami in nategi malo pod 20kSIT/osebo - ni nekako pretirano. Ce gres v apartma, imas kuhinjo, kar pomeni da hrana vsaj zajtrke imas lahko iz stacune, za vecerje je pa tako kot povsod: na Bolu, Hurghadi ali LJ - kolkor si privoscis, toliko pa zapravis. Vetra je bilo lansko leto v 9 dneh (v istem obdobju) 8 dni cez 12 vozlov. Edini "pain in the ass" je voznja, ki se res vlece :) Ampak to se ni nic proti Peljsecu ali pa recimo Crni Gori (Ulcinj), kjer sem bil lansko leto 2x, ko pa crknes! :) :) Kdo bo vse na Bolu (razen mene)? LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted April 18, 2003 Share Posted April 18, 2003 Kar sem prej rekel za Bol je res če gledaš isto kot za Hurgado: letalo polpenzion. @Damjan: Kdaj boš tam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted April 18, 2003 Author Share Posted April 18, 2003 Lani sem bil Junija na Bolu je bilo odlično , veter, nič gužve... Nato avgusta 14 dni,gužva da te kap, od tega je bilo 3 dni vetra da si lahko vozil.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted April 18, 2003 Share Posted April 18, 2003 Miha, 26.4.-3.5. Ne bom pa stacioniral, ce ne bo vetra: bomo produzili do Peljesca, ce na Bolu ne bo. Vprasanje bo, kaj se dogajalo z maestralom na bolu, saj je le ta odvisen od razlike v temperaturi morja in zraka, ki pa trenutno znasa okrog 5, 6 stopinj... Ravno ni predpogoj za kaksne huricane :) :) :) No kakorkoli ze, v enem tednu se lahko se precej pogreje zemlja/zrak... Patrik: ne bi bil rad general bo bitki, ampak ti mi pa moralo biti jsano, da so Augusta na Bolu cisto vse slovenske jare gospode (ki jih, kot si opazil ni malo :) ), in da se takrat izbere kaksno drugo destinacijo. Je pa tud res, da je bilo lansko poletje zaradi anticiklona na vecjim delom sredozemlja vse razjebano kar se "normalnega" vremena tice, vkljucno z vetrom ob obeh konci Jadranske obale. LP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted April 19, 2003 Author Share Posted April 19, 2003 Tisti anticiklon je vse zaj....Pa ravno takrat sem bil tam.... vsi smo kleli vreme od Italije do Grčije veter 0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted April 26, 2003 Author Share Posted April 26, 2003 Hurgada je padla v vodo ker ni letov v nedeljo... Jutri gremo na Sardinijo.... Slike bodo sledile in report dnevni ,upam da po internet v bližini ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted April 26, 2003 Share Posted April 26, 2003 tisti graf z vetrom v hurgadi je pa hud ... zgleda da ima julij tam 40 dni fino se imejte, miha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted April 26, 2003 Author Share Posted April 26, 2003 upam samo da bo veter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts