Patrik Posted April 11, 2003 Share Posted April 11, 2003 Programček zasede nekaj čez 1 mb prostora, Simulira zmaja in njegovo obnašanje v zraku , v vodi... z miško premikate bar ...nastavljate pa lahko tudi:- hitrost vetra- dolžino vrvic- napake ... itd vredno inštalacije... ko vetra ni , moj kite simulator na računalniku trpi... download tukaj: klinki na povezavohttp://users.rcn.com/windsurf/kiteflight.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miha Posted April 11, 2003 Share Posted April 11, 2003 Zanimiva stvarca. Na simulatorju ga znam peljati. A bo šlo tudi s pravim? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitefan Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 Mah to igrco sm že zlovdu pa sm jo kuj pokapiru pa mam tud doma zmaja oz. ga ma sestra(3 leta stara) pa sva ga spuščala pa je "isto" k kite narjen k ma dve ročki! Če bi tiste dve ročki na vsak stran ene pol metrske palce namontiral pa bi mel čisti simulator ! Drgač se mi pa špil mal prelahek zdi.Vsaj pomoje je mal težje v realnosti ? Ker v spilu ga za šalo iz vode pobereš kva pa drgač ? Edin tist spodej mi ni čist jasn. Sm pogledov v help pa je razložen pa dojamem sam nevem na podlagi česa to v praksi uporabiš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted April 25, 2003 Share Posted April 25, 2003 A ima ta igrica sploh smisel... ?? ok, enkrat preiskusuš in vidiš, da ti gre, kaj pa potem... če bi bil še bord pa neko gibanje, pa mogoče še promet... bi še bilo! No morda pa kdaj še bo... saj tako piše na webu! LPv. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kitefan Posted April 28, 2003 Share Posted April 28, 2003 Ja res je, več 5 min ne mors spilat te igrce! Ej a das link od igrce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajterka Posted April 28, 2003 Share Posted April 28, 2003 http://users.rcn.com/windsurf/kiteflight.htm LP Vali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLdesign Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 al je kej podobnoste med tapravem kajtanju in temu...zej sem vsaj zvedu kako deluje bar in kaj je chicken loop.... no sej v kratkem bom tud jaz sprobal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2006 Share Posted June 24, 2006 Podobnisti ni, k v resnic je voda, trava, sneg in veter v laseh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts