Jump to content

P: Ultimate low wind machine: Flysurfer Psycho 2 21m

mach

Recommended Posts

Oj, s težkim srcem sem končno sprejel odločitev, da si more moj ljubi "big kahoona" :) 21m FS P2 (l.2004) poiskat novga navdušenga lastnika, mam namreč že dobr let nadomestek (waroo20m), psiho pa osamljen leži doma... :cry:

gre za ultimativno low wind mašino, kar več kot očitno demonstrira spodnji filmčk, jest osebno sm se z mojo mini 128cm (!) dilo furov upwind, če je le blo povprečje nekih dobrih 8,5kt pa da ni padal pod 7... Loh rečem, da mi je tale kajt naredu tok enih veselih dni, k bi jih drgač prebil prepojen s perom tm nekje u eni nespodobni senci, čakajoč na veter, bemteč čez pokvarjen dopust... :D

Torej, seing is believing ! 8) :

http://www.flysurfer.com/Gallery/v/videos/lightwind/lightwind_kite.mov.html

Je res, da se tole fura bl kt ena jadrnica :), loh rajdaš pa kake wake-style trike pa to, sam če si navdušen(a) (noja, mogoče za punce k majo malbl "težke kosti", kt smo učas rekl, mogoče no.. :wink: ) nad vodnimi športi, navtiko ipd... vsaj men bo še zmer ornk žou, če bo res šel od doma.. hm, mogoče se pa še premislm.... uglavnem, rab veelik vrt... :D :D

Res je blo od '04 kr nekej napredka, sam tud tale kajt kt vidš dela, in to dobr, dajem pa ga praktično zastojn! :)

kajt sam je res lep, zgleda kt nov! (pač tazga kajta kljub vsemu ne uporabljaš vsak dan...), mal se mu pozna edin na baru pa ruzaku, zamenjal sm mu depower štrik na baru pa obnovil gust absorber, tko da je res v 100% delujočmu stanju...

Skratka: 250€ - ojoj, it's a steal! :shock: :D (nov je bil cca. 2000 € !)

Kdo da več? :wink:

(ja če nou drgač se pa drva pokrijejo.. :D )