mach Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 ... plundra! :) ma ne, eto, da se še tle mal pohvalmo, dans končn ratu že kr dolgoletni plan, voda + sneg u istmu dnevu...!! :D dopoldne u gradotu nč mejn kt vrhunsko, 15-25kt, sonce, brez oblaka na nebu, kr :) toplo, lepo k... edin statistka 15 italjanov pa en sam slovenc... :( no in pol sm se mogu ornk prsilt pa spakirat, use za uspeh dolgoletnga plana! :) pa se prdružu še bandi u postojni.... morm rečt, da se tole ruženje postojnskega šodra od ledu tud u sanjah ne more primerjat z gradskim flahom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Sefe, bravo ena huda po dolgem cajtu!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 treba mal zlufat sceno vsak tok cajta.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Ja cool a da bi pa kdo napisal kako je blo v Postojni, to pa ne!Jaz pa lacen novic, in vetra..........dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 V Postojni je bilo super, jaz sem bil na snegu od 12 do 15.30, skoraj brez pauze. Moč vetra je v tem času nihala, ko sem odhajal, je (normalno :)) veter pojačal, tako do so najbolj vztrajni lepo zaključili dan. Imeli smo oblačno vreme, vmes tudi nekaj sonca. Bilo nas je nekje 10 al pa še več. Sem se pogovarjal z nekom iz aero kluba (ki je prišel pofirbcat), ni mogel verjet, da smo posamezno prišli. Me je spraševal če smo s kakšnim klubom organizirano dol. :) LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts