stajerc Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Pozdravljeni Zanima me če je kakšen interesent za 1 teden Capo Verde (Sal) v sredini februarja? Kakšna poceni varjanta? lp G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Zivjo! Tule imaš poceni letalske karte:http://www.tuifly.com/en/ Tukaj si pa lahko najdeš apartma:http://www.ownersdirect.co.uk/Cape-Verde.htm Včasih se splača pogledat All inclusive last minute ponudbe, znajo bit kar ugodne. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 Hvala za linke, vendar sem našel letalske karte za 280€ iz Minchna, in apartma za 20€ na dan/osebo! Sam moreš še računat na stroške ki nastanejo dol, prevoz na spot vsak dan 20€, hrana, alkohol;-) Če je kakšen kandidat za zraven info na PM! lp G. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozle Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Za kdaj si pa našel karte? Na kateri otok? Lp, jože Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 (edited) Živjo! Mi se tudi konec februarja odpravljamo na Capo Verde (otok Sal) in sicer za tri tedne. Rezervirali smo apartma za 6 ljudi, vendar bova zadnji teden samo jaz in kolega, tako da če ima kdo čas od 12.3. do 19.3. imava v apartmaju še 4 postelje frej. Cena je pa cca 100€ na osebo na tedn (odvisno tudi od števila oseb), apartma se pa nahaja čisto ob morju (Porto Antigo). Zraven je tudi bazen ;) . LP,andraz p.s.še link do apartmajev http://flipflopz.org/default.aspx Edited January 15, 2010 by andrazz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaddyCOOL Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Jst bom na Salu predvidoma 5ga Marca 7-10 dni.Tko da se lohk za kksen per zmenmo ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted January 14, 2010 Share Posted January 14, 2010 Očitno bomo februarja in marca slovenci prevzeli Sal. Jaz sem tudi dol od 19 do 26 februarja. :) LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Očitno nas bo res kar nekaj, tako da se lahko kej zmenmo za kakšen per :) Kako si boste pa kaj organizirali prevoz do Munchna (in nazaj)? lp,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted January 16, 2010 Share Posted January 16, 2010 Andraž, Štajrc, zdele sta mi pa dala ornk za mislt... :) mogoče mi bi pa kej tazga še res loh ratal naplanirat... se kej slišmo če rata.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 Jaz sem dol predzadnji teden ferbuarja. Do Munchna se bova pa z ženo sama peljala, pa pustila na letališču avto. Mislim, da je parkiranje za en teden 50 eur. mach: če imaš željo it dol, moraš kar pohitet, cene kart hitro rastejo (prostora tudi ni neomejeno), verjetno pa na koncu spet zelo padejo. Takrat je pa že vprašanje prtljage. Jaz sem kupil pred enem mesecem karto, pa sem lahko prijavil športno opremo samo za let nazaj. Za dol je bilo že vse polno. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 jp, si mislm, tele kapverde sm jest namreč že za okol novga leta gledal, pa je blo valda vse nafilan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Bo kdo dol od 19. do 26.2.?LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Ste že vsi dol, al kako? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mach Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 mi 26.3. zdej letimo dol.. a bo še kdo takrat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higher Posted March 8, 2010 Share Posted March 8, 2010 Pozdravljeni uživači na Capo Verde! Tolk velik se vas je odpravljalo na Sal, ko ste pa prišli tja, pa od nobenga nič več.A skos uživate? Dejte mal povedat napisat, kako kam zakaj, za tiste ki še prihajamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Jaz sem že nazaj in je blo res noro. Druga dimenzija življenja... Mene je otok in mesto čist prevzelo. Total chill out zone. Za kajtat imaš tri glavne plaže: V Santa mariji je bolj chop ampak je veter tako refulast, da ti kajt 3x dol pade preden prideš do vode. Shark bay oz. kitebeach je verjetno najbolj popularna, tam imaš manjše valove, piha na obalo in konstanten veter. Ponta preta je namenjena bolj deskarjem ker so veliki valovi. Lahko poskusiš tudi pri surf centru na koncu Santa marije, vendar piha ven in si hitro na odprtem, če takoj ne pobereš kajta iz vode. Ko sem bil dol je cel teden pihal v povprečju 16-17 kts, dneva brez vetra ni bilo. Prevažaš se lahko s pick-upi, kjer te lokalc za 15 eur pelje na plažo in te ob dogovorjeni uri pride tudi iskat. Rent-a-car se skoraj ne splača, tudi če vas je več, ker se potem tudi tistih 15 eur deli (ni na osebo). Domačini pa kar odkajtajo čez Celoten zaliv Santa marije do shark bay-a. :) Jaz sem en dan najel avto da sem šel malo po otoku (dobil sem ga za 40 eur in brez varščine). Ribe na pomolu so poceni 3 eur kg, v trgovinah nimajo ne vem kaj (cene primerne našim ali višje), sadje, zelenjavo kupiš na cesti. Če si dol dalj časa obstaja nevarnost, da se ne vrneš nazaj v naše hitenje. :) LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
higher Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Hvala za kratek report, skratka hitr spakerat, pa it na toplo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoName Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Ni problema. Toplo pa je, ja. Velik kreme vzemi s sabo, zelo močno sonce in veter ti lahko hitro pokvarita dopust. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Živjo! Eto ravno kar sem prišel domov ;) Jah bilo je super, veter je bil vsak dan, večinoma za 9ke... Za taksi od letališča do santa marije ne dat več kot 10€. Veter je v santa mariji kar refulast,tako da smo se mi vozili na shark bay (taksi v obe smeri je biv od cca 10€), veter pa dosti lepši, pa še on shore. Cene hrane so enake kot pri nas,ni tako poceni kot smo pričakovali... No to za enkrat, bo pa še kdo kej več napisov ;) Lepo se mej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted March 22, 2010 Share Posted March 22, 2010 A pol bi kar prou pršlo nekej tacga za po terenu. Še vendno devica! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vrho Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 A je taksi do Shark baya od 10 eur po osebi ali na avto? LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrazz Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Na avto! lp,andraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts