maj_ja Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Živjomi gremo na kubo konec januarja pa me zanima če ma kdo kakšen pameten nasvet glede lokacij na kubi?Hvala lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 www.kitebeaches.com nekaj lokacij imaš tukaj opisanih .. Lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakaa Posted May 12, 2010 Share Posted May 12, 2010 Živjomi gremo na kubo konec januarja pa me zanima če ma kdo kakšen pameten nasvet glede lokacij na kubi?Hvala lphttp://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=google+maps&sll=21.581386,-77.052183&sspn=0.023186,0.045447&ie=UTF8&hq=google&hnear=&t=h&z=14&iwloc=A Od Camagueya vzameš taxi do playe Santa Lucia. Še boljše je, da vprašaš v turističnih agencijah in se našlepaš na en turistični avtobus, kar je ceneje. Če ti ne uspe v eno stran, definitivno lahko dobiš avtobus nazaj v Camaguey.Tukaj so carji Kanadcani, saj imajo direkt lete do Camagueya :( Sem bil letos januarja in sem lahko gledal s solzami v očeh kako so ga drugi peglali. Moji kajti so na žalost ostali doma. So mi pa domačini rekli, da veter v zimskem času kar konstantno piha. Edino poleti ga kao ni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts