Guest Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 po sobotni izkušnji nekaj v razmislek... ker je vetra lahko hitro preveč (reful al kako se že temu reče?) in se hitro lahko zgodi kak superman je pomembno tole: v kotu med downwind in smerjo kajta ne sme biti nobenga kriptonita (beri karkoli takega, kar ne bi želel na hitro srečat!!!) mene tudi kiteman ni mogu zadržat in sem šel skor za dolžino štrikov! k sreči brez posledic... ko me je razpel še tadrugič, ko sem hotel speljat sem dojel da veter ni prav prijazen in se pospravil. zabave za tiste na obali je bilo konc taprvi unhooked move, ki ga je treba naštudirat je start!!! lp x psše tole: vsi ki boste pomislil na ruski štart vas moram razočarat, ker je bil kajt vsaj 60 stopinj od direkt downwind smeri!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 no pustimo malenkosti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 31, 2004 Share Posted May 31, 2004 Povej vsaj kje in kakoin ne v smrtnikom neznanem jziku!V vednost vsem ki ga se niso staknili, lahko pomaga!dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts