sailorsci Posted December 6, 2009 Share Posted December 6, 2009 zdravo!zanima me dali netko od vas odlazi u zimsko vrijeme u Grado ii Monfalcone.Zavrsio sam pocetni tecaj na Cabo Verde i vratio sam se pred tjedan dana.nebih htio ostaviti cunje zapakirane vec bi htio svakako nastaviti a za to mi se cini Grado najblizi u ovo vrijemeHrvat sam sa otoka Krka,ali zivim u DomzalamaImam Best Kahoona 11,5 Pozdrav svimaSergio031 755 734 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocco Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 zravo,nekateri se ustrajamo. Zna pa biti sedaj ze dokaj mraz, tako da bo samo neopren kmalu premalo. Poleg tega rabis pa se kapo, rokavice in cevlje.Za napovedi si pomagaj z windguru,windfinder in aladinom. Ce vsi trije kazejo, skoraj ne mores falit. lp,Rok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiper Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 oj moje skromno mnenje bi bilo, da brez suhe obleke ni ravno zabavno. Predvsem pa se mi zdi zimsko kajtanje popolnoma neprimerno za nekoga ki je ravno zaključil začetni tečaj! lp g. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailorsci Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 imam polusuhi neopren od 8 mm,pa sam mislio da je moguce kajtati,ali ne zelim naravno draganjem doci nazad do plaze kao pingvin,kad padnem.Imam i mountain board,samo trazim jedan polovan snowboard vez da ga montiram jer mi se stari raspao.Ako je ikako moguce dignuti "cunje" da ne istrunucall me!ne zelim smetati ekipu,ali nemam volje da idem sampozdrav svima i hvala na odgovorimaNadam se da cemo se uspijeti vidjetisergio031 755 734 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailorsci Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Zaboravio sam napomenuti,ako se ide na Krk u Klimno,moguce je prespavati u mojoj kuci na Krku (Baska).Jos jednompozdrav svimasergio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts