Jump to content

Wainman Hawaii

AdrenalineFreak

Recommended Posts

Sem jih probal in testiral :)

Moram reči, da sem bil nad kajti navdušen, sicer ne vem ali sem relavantna oseba, ker prihajam iz foilarske druščine :D

Ampak vseeno, testiral sem 9m smoke 2010 na burji v gradu, veter okoli 25 vozlov. Kajt je izredno miren v zraku, bar force je nekje sredini, veliko lažji kot na Northih in večji kot na FS. Obrača zelo hitro, brez problema narediš kiteloop, ponavadi obrne tako hitro, da moraš po kiteloopu narediti še en kiteloop oz. downloop, da kajt spraviš naprej. Hangtime moram reči da je impresiven, sicer ne dobiš takega sunka kot pri C kajtih oz. FS Psychotu 4, je lep linearen power, na hangtimu se pa izkaže z lepimi floaty jumpi. Unhooked nažalost nisem imel časa kaj preveč probavat, vendar raley, s-bend lepo brez težav, power pri unhooked pa lepo in kontroliran. Vsekakor pa mislim da allround kite, ki zna vse. Za kaj več pa morda kontaktiraš Matevža, ki mi je tudi omogočil ta test.

Lp

se lahko okol performanc samo podpišem pod Urbana :) po dolgem času en res kvaliteten in super kajt, ki dela vedno in povsod : hangtime, wave, unhooked, freeride, all in one!

tako da to je to ! brez dvoma...na koncu testa pa so me že prosili da grem iz vode...ker nisem vedu da je že tolk ura:) to veliko pove :)