AdrenalineFreak Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Zdravo, Ima kdo izkušnje z temi kajti? kdo probal? testiral? Kakšen je vaš feedback glede teh kajtov... LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kajtarek Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Sem jih probal in testiral :)Moram reči, da sem bil nad kajti navdušen, sicer ne vem ali sem relavantna oseba, ker prihajam iz foilarske druščine :D Ampak vseeno, testiral sem 9m smoke 2010 na burji v gradu, veter okoli 25 vozlov. Kajt je izredno miren v zraku, bar force je nekje sredini, veliko lažji kot na Northih in večji kot na FS. Obrača zelo hitro, brez problema narediš kiteloop, ponavadi obrne tako hitro, da moraš po kiteloopu narediti še en kiteloop oz. downloop, da kajt spraviš naprej. Hangtime moram reči da je impresiven, sicer ne dobiš takega sunka kot pri C kajtih oz. FS Psychotu 4, je lep linearen power, na hangtimu se pa izkaže z lepimi floaty jumpi. Unhooked nažalost nisem imel časa kaj preveč probavat, vendar raley, s-bend lepo brez težav, power pri unhooked pa lepo in kontroliran. Vsekakor pa mislim da allround kite, ki zna vse. Za kaj več pa morda kontaktiraš Matevža, ki mi je tudi omogočil ta test. Lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 se lahko okol performanc samo podpišem pod Urbana :) po dolgem času en res kvaliteten in super kajt, ki dela vedno in povsod : hangtime, wave, unhooked, freeride, all in one! tako da to je to ! brez dvoma...na koncu testa pa so me že prosili da grem iz vode...ker nisem vedu da je že tolk ura:) to veliko pove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihac Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 pošlji pm pa se lahko dogovoriva za kak test in da ti povem še svoje izkušnje, da mi ne bo kdo zameril, da kot zastopnik preveč pristransko pišem tukaj.. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrenalineFreak Posted December 3, 2009 Author Share Posted December 3, 2009 Super najlepša hvala za odgovore ga bo vrjetno božiček prinesel... LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts