alan123 Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Podravljeni! Na Ozone Flow 5 se mi je vtrgala ena izmed naylonskih control lines ter 2 spoja med control vrvicami in kitom. Tisto med kitom in vrvicami mislim da se da nazaj prišit, ampak control line je pa fertik ne? Kje lahko nabavim nove, kakšne morajo biti, ter katere so najtrpežnejše. Za odgovore se že v naprej zahvaljujem. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.z.t.o.k. Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Odnesi do Vilija in ti bo vse porihtal.....LJ, Vodnikova 100, nad vrtnarijo Vrtko.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan123 Posted November 8, 2009 Author Share Posted November 8, 2009 Kar nekaj mi jih je zatrdilo naj kontaktiram Ozone. Saj je kite bil prvič leten (vsaj tako trdi Igor Marot), in je morala biti napaka na kitu. Rekli so mi, da mi bo dal Ozone nov kajt oz. zastojn popravil kite. Tako, da če me upa kdo povezati z Igorjem bi bil vesel. lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
igormarot Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Zdravo Alan123,z mal zamude pa vseeno.Preiskal sem vse in nisem našel računa.Tko da ti tukaj res ne morem pomagat.Kar se garancije tiče,jest nč ne vem o tem.Če pa je res tako ti ga bo pa Vili z veseljem popravu.tel.041/739-851 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan123 Posted November 9, 2009 Author Share Posted November 9, 2009 Fora je v tem, da v primeru računa lahko dobim zastojn nov kite. Bridle lines naj se nebi trgale brez da bi kite zapeljal v drevo al nekaj. Moje so se strgale same od sebe v zraku. Zdaj popravljat v osnovi slab kite nebo nikoli isto kot nov kite? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts