Jump to content

Kupim FOIL, 10M ali manj

Eter-p

Recommended Posts

Jaz (60kg) se normalno vozim z 10ko od 13 vozlov do nekje 18 (ce so vmes refuli cez 20 mi ni prijetno, ker vem, da me bo potem na obali privzdigovalo...).

S 6ko pa lahko pri 18, bolje 20 vozlih normalno zacnem in nekje do 25 je super, pri vec nisem probala. Nisem pa nek profi, tako da je se da še low enda za izvlect iz teh kajtov, ce znaš.

Lp, Ana.

Jaz (60kg) se normalno vozim z 10ko od 13 vozlov do nekje 18 (ce so vmes refuli cez 20 mi ni prijetno, ker vem, da me bo potem na obali privzdigovalo...).

S 6ko pa lahko pri 18, bolje 20 vozlih normalno zacnem in nekje do 25 je super, pri vec nisem probala. Nisem pa nek profi, tako da je se da še low enda za izvlect iz teh kajtov, ce znaš.

Lp, Ana.

huh, mam 90kg pa me pri 15 vozlih 8m2 psycho3 pelje brez težav. da se ga krotit pa tja do 25...

lp g.

No ja, raj mam mal vec vetra, tako da sem bla z 10ko dokler ni blo prevec, pol pa na 6ko presaltala. Vozila sem jo tudi z 122 dilo in ne kaksnim vecjim plohom. Sicer sem bila pa s to 6ko v dveh tednih samo ene 3x na vodi, zato je cist nova v bistvu in ne vem kaksen low end bi si lahko privoscila.

Fant bi imel raje tube pac, meni je vseeno. Ne bom pa vec vozila na pocitnice 50kg opreme (za dva), tako da prodajam :) .

Lp, Ana.

• 1 month later...