sandib Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Prodam kite desko North Jamie 128cm/40cm.Cena: 150 EUR sandi041 719 594 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandib Posted September 9, 2009 Author Share Posted September 9, 2009 Prodano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomarko Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Zdej mi pa vi povejte če je to pošteno. Z Sandijem ki je prodajal desko sem stopil v kontakt že isti dan kot je objavil oglas. Zmenila sva se za ogled čez dva dni. Ob dogovorjenem času sem bil v Gorici od kjer je on doma. Njega pa ni bilo. Nato se je opravičil in dejal da bo on čez 2 dni prišel do mene. Pa ni. Nato se mi je ponovno opravičil in povedal, da mi bo sporočil kdaj v naslednjih dneh pride. Nato se ni javil zato sem jaz naslednji dan predlagal da grem ponovno do Gorice. In uganite kaj je bil odgovor: Zelo mi je žal deska je prodana. ps: upam da ste ostali na forumu bol pošteni ! :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karin Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Nesreča pač kaj naj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zob Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 J....t ga! Tut jest sm že enkrat kupvou eno SeaJump-ko, pa je model istočasno, ko sem ga zaman poskušal dobiti na telefon, da bi štartal v Tolmin, to dilo ponujal naprej na forumu. Očitno mu je u zadnjem trenutku ratal iztržt kšn evro več! Po drugi strani pa ˝hvala˝ ti Miha84, če ne bi blo tebe ne bi nikol (al pa ne še hmal) naredu svojih dil! :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 J....t ga! Tut jest sm že enkrat kupvou eno SeaJump-ko, pa je model istočasno, ko sem ga zaman poskušal dobiti na telefon, da bi štartal v Tolmin, to dilo ponujal naprej na forumu. Očitno mu je u zadnjem trenutku ratal iztržt kšn evro več!Po drugi strani pa ˝hvala˝ ti Miha84, če ne bi blo tebe ne bi nikol (al pa ne še hmal) naredu svojih dil! :wink: Mahalo,no vidis @Zob, vsaka rec za nekaj prav pride! Ta poba iz Tolmina je res ze po nekaj dneh ko je pri meni kupil desko, le to prodajal naprej. Za posteno ceno, tako da ni slo za nikakrsno preprodajo, dobil pa sem obcutek da je fant zapadel v minus in se je pac moral losat robe, tako je zivljenje, kaj moremo.@markomarko, je posteno in ni posteno, osebno mislim da je taka menjava stvar dogovora in dogovarjanja, vedeti pa je treba da "imajo vsake oci svojega malarja" enkrat se razume tako drugic drugace. Za nazaj cistit pa da ni! Se Krpan /tisti z Vrha od Sv. Trojice/ je na Dunaju rekel Cesarju, da je nagrse, ce se najprej nekaj podari potlej pa ocita! Tko da je to bilo in nic drugace!Se vidimo v Grado jutri!dr.Lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts