davids Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Lepo ohranjen, vožen samo 3krat..nujno prodajam zato je lahko cena ugodna...pokličite pa se bo dalo kaj zmenit. Drugače nikoli nič flikan ali kaj v kompletu s pumpo!Prodam tudi čisto nov trapez LF comp bele barve velikost L...nikoli uporabljen cena lahko tudi do 30 evrov nižja. Opremo prodajam zato ker rabim ure za letenje( šolanje za pilota) ki na žalost stane kot prava zlatarna, pa še ves čas mi pobere in za kajtanje nimam niti časa!Ogled možen na gorenjskem in bližini ljubljane! info:041524725 david! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eter-p Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 dej kako slikco gor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davids Posted August 31, 2009 Author Share Posted August 31, 2009 zvečer jih dam gor ker me na žalost do zdaj ni bilo doma...lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davids Posted September 11, 2009 Author Share Posted September 11, 2009 evo danes sem poslikal mam ene 20 slik tako da kdor koli je zainteresiran naj mi poslje na stevilko ali email srdoc6@hotmaail.com pa mu jih posljem=) cena kajta je sedaj 650 evrov trapeza 120 oba pa sta kot boste videli po slikah skoraj kot nova saj je samo kajt vozen 3krat trapez pa nikoli! za trapez lahko dodam še račun! LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts