Jump to content

P: bag Dakine outlaw

Primo

Recommended Posts

Bravo odkril si prevaro stoletja zaslužil bom 0,10€ res si car....

Nekateri so pa res vso pamet na tem svetu pojedl...

Mislm da je blo na tem forumu ze dovolj povedanga glede komenteranja cen...

Če misliš, da boš naredu dober biznis jo pejt sm kupit... al pa kup tri pa jih boš lohka tuki prodaju po 129,99€ pa boš zaslužu...

Ta na sliki iz obsessna ni ista kot jo jst prodajam, verjetno je letnik 2008 ali starejša ne vem ne bom pametn po tem ko sm eno slikco vidu, ne vem pa kaj oni tm prodajajo, jst prodajam tako kot je na sliki na mojmu linku...

Cena moje je bla 150€ +postnina, tko da se mi zdi moja začetna cena fer ni pa to zadnja cena.

lp

Everyone is entitled to their own opinion. It's just that yours is stupid.

No no, ni treba biti žaljiv. Ne gre za 0,10 evra. Naj se potencialni kupci odločijo ali bodo kupili novo torbo ali pa (za isti denar) rabljeno.

Kot kaže je tista iz obsešna res letnik 2008 (če jo še imajo) in tudi ima naramnice, ki se pospravijo (vsaj tako pravijo tu http://www.dougsports.com/detailsdetails/DaKine/19497/DAKINE-Outlaw-Bag-140cm).

Se pa opravičujem, če te je moj post kakorkoli užalil - to namreč ni bil moj namen. Izrazil sem zgolj začudenje, saj sem opazil, da se torbi razlikujeta le v barvi.

Lp,

J.D.