gregory Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 jst grem dol 16. in me zanima, če je že bil letos dol? in če veste kako bolj podrobno kako je s kajtanjem na teh spotih Ixia (kjer se baje ne sme kajtat, ampak kajtajo?), Kremasti (kjer je kite center) in Theologos.hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
presko Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Zivjo:DBil sem na ixiji in je kajtalo povhno ljudi newem ce je prepovedano ker je bilo to pred pribljizno 2 leti.Imas pa meni osebno najboljsi spot Prasonisi na J rodosa. Vetr je praktično skoz. imas wave in flat kar ti bl pase pac mal si poglej na netu bos vidu zakon spot.Lp Nik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhuk Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Ej Gregs... prisel z Rodosa v cetrtek... Kajtanje V Kremastiju je super! Imas 2 spota za start + land, 500 m narazen. 15 min iz Rodosa z avtom oz. skuter. Okoli imas se ene par surf pointov-sol, katere ne vidijo rade, da se jim kajti mesajo zraven! Ixija je ena dolga plaza brez veliko kopalcev, kjer lahko posoliras, vendar bos sam, prepovedano mende ni. Takih spotov imas se kar nekaj na zahodni obali juzneje, a nic organizirano. Na samem jugu p zgoraj omenjeni Prasonisi_: veeeliko kajtov, pa tut surfov. Ce te se kaj zanima glede Rodosa, prasaj! lp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregory Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 hvala za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zhuk Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 GRE kdo oziroma JE ŽE kdo na Rodosu??? 17.sept do 24. sept Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts