sneguljčica Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Sobota 25.7. zjutraj okrog 9h, avtocesta LJ-Obala, temni volvo, karavan, črne felne, žakl za surf na strehi (mogoče tud kajt) in dva simpatična fanta, ki sta se veselo smejala med vožnjo dvema puncama. Voznik je imel tako lep nasmeh... Pozna kdo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Pozna, pozna... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazZzZus Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 ha ha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sneguljčica Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Ja no, ne me zdaj v zadrego spravljat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
surpher Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 No, eden od njiju se ti je že javil...Za vikend se pa spet na morjh' vidite... ;)Pa svaka čast za tale post :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 tale forum je pravkar vstopil v novo ero....v svojo lastno prihodnost torej, 28. maj. Izola, srfač višje postave, mislim, da je mel škodo karavan iz GO....anyone? :) :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Punce razganja,forum postja,surfasko kajtarskizmenkolov!http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/7067761/2/istockphoto_7067761-illustration-of-cupid-with-love-arrow.jpg Mora pa ze biti nekaj na temda se pri 120+kmh da streljati puscicev pravo smer, se dobr da fantom nista v gume streljale! dr.http://nikky.tuditi.delo.si/files/2006/02/2050.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sneguljčica Posted July 30, 2009 Author Share Posted July 30, 2009 Veš kaj dr.lojz...ni bilo amorčka, samo firbec... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalk Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 Vsak izgovor je dober Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sneguljčica Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Kaj pa to, ko se je nekdo prijavil samo zato, da mi pove, da se izgovarjam...:) Izgovori včasih prav pridejo, ampak tokrat je dejstvo, da se živi samo enkrat in če srečaš lep nasmešek, nimaš nič proti, če ga še enkrat. Če pa ne, pa tudi prav. Zakaj bi se vsi samo skrivali cel lajf, pa nič naredili? Jaz sem si popestrila zadnje dneve Pa kot kaže nisem edina, ki se zabava :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Mladinci imajo zabavo Snegulcica in sedem kajtarjevHa Ha enemu je ime Skywalk in ste mi popestrili danuzivajta!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skywalk Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 Ha, z malo sarkazma v življenje Sneguljčica :wink: Sicer pa ne ustrezam ravno opisu, ki ga Sneguljčica išče... Volvo je prevelik avto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sneguljčica Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 Sky...skrivnost je že razvozlana...ste pa hecni Vem jaz, da ti nisi "the one". Mejte se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlazZzZus Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 no no.. vi kr lepo mirni bodte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 kaj pa jaz???? kje je pa moj princ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 kaj pa jaz???? kje je pa moj princ? Joj Joj @Beli ti si mi pa ena Princesaali ni princ kajtarskih strikov jahaltod okoli z svojimi oprodami to zimo,imam obcutek da si ga spregledala??Rejenice in dobre vile so sipalecarobni prah, da se je kar kadilo!Se ata Lojz je cutil napetost v zrakuin princ je odjahal nazaaj v Alpe.Mococe pa se prijaha tod okolinikoli ne ves! Nekajtarski vitez in Oprodahttp://www.themcs.org/pictures/2002%20Ragley%20Knight%20and%20Squire.JPGdr.Lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beli Posted August 1, 2009 Share Posted August 1, 2009 :) ...hvala lojz....za nov upanje :wink: viš, če bi imel štrike, bi se ga dalo ujet, tko pa :? :? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts